Måndag 1 mar:

Arbete på töm!! Som avslutade med floppy work! Dino blir bättre och bättre på att spänna av överlinjen och söka sig framåt nedåt!

Tralalala..... min fina Dino <3  

Tisdag 2 mar:

Arbete på töm även idag. Det märks stor skillnad i temperamentet nu när han får jobba lite nästan varje dag. Han är inte lika "stökig" och kan stå mer still när man borstar och gör iordning honom, både innan och efter. 

Idag försökte vi oss på att ta halvhalter och balansera upp lite och bära. I skritten övade vi på att skritta långsamt men oj så vingligt det blev. Men efter några försök så förstod han i alla fall vad det var jag ville han skulle göra, skritta långsamt och balanserat..... och därefter skritta på framåt ordentligt. 

Onsdag 3 mar:

Vilar! Dino tappat ytterligare en tand!

Torsdag 4 mar:

Idag stod det bommar på schemat! Och så fint han travade över dom!! Vi försökte även i galopp men här måste Matte snoka bättre reda på hur långt det ska vara mellan bommarna!

Som avslutning försökte vi löslongera, det gick faktiskt i trav i båda varven. Men när jag frågade om galopp sprattlade han iväg efter eget tycke! Nåja, man får vara glad för det lilla!

Och det är flera som den senaste tiden sagt att oj vad han vuxit till sig och vad han ser fint ut!! 

Fredag 5 mar:

Idag åkte sadeln på. Det var ju ett tag sedan. Och så försökte Matte filma samtidigt.... 

 

 

Och så var man ju även tvungen att sprätta iväg lite...

 

Igår hade Dino fått en buckla på överarmen. Men det verkade inte bekymra honom varken igår eller idag när han fick röra på sig! BRA! För det betyder förhoppningsvis att han inte är sjåpig typ som inte kan röra sig så fort man får ett litet skrubbsår eller dyligt.

 

Lördag 6 mar:

Arbete på töm! Ja vad ska jag säga, han blir finare och finare tycker jag!

Och idag passade Matte på att försöka studera Dinos tänder, vi har ju hittat en av hans tappade tänder. Och när man väl tittar i munnen så ser han ut som om han gått en boxningsmatch. Han har 3 tappade tänder just nu. Och efter att ha undersökt saken så är det helt normalt att byta tänder så. Kanske lite sent för han borde ha bytt dom runt 3,5, och nu är han ju 4 år. Men vad gör väl det :)  Den nederst ser ut att var nytappad! Men äta det kan han i alla fall, och det snabbt!!

 

Söndag 7 mar:

Ja det blir inte alltid som man tänkt sig. Pluto (japp vi har sett att han är den skyldiga) har kastat omkring alla hölådor och demolerat en helt. Så dagen gick åt av att stängsla om vid väggen mot stallet där det stupröret sitter. Och när det var klart sade Mattes kropp upp sig, den gjorde allt för mycket i går och var trött idag. Så Dino fick vila. Matte hade lånat en måttstock men jag får väl mäta honom i morgon i stället.