Måndag 20 dec:

Äntligen tillbaka i sitt stall och Dino i sin egen lägenhet!! 

Tisdag 21 dec:

Dino lite lös i magen, Matte åker och köper mer magmedicin för att se om det hjälper. Han äter och dricker och mår i övrigt bra.

Onsdag 22 dec:

- Matte är hos naprapaten för att få lite hjälp med ilskna muskler, det lättar och idag var jag lite starkare även om jag har lika svårt att röra mig. Smärtan har flyttat på sig och det är bra sägs det... Men jag måste fortfarande gå på full dos smärtlindring..... vilket är ett jävla skit. Och att inte kunna röra sig som man vill, och göra som man vill när man vill är oerhört frustrerande!!!

Dino tränar apport!!

Torsdag 23 dec:

Dino mer lös i magen, vill inte äta ordentligt. Matte åker och köper Diarsanyl och ha får en halv spruta vid 17-tiden, och när Matte kommer för att titta till och ge honom andra halvan av sprutan Diarsanyl vid 23-tiden har han börjat repa sig. Han hade bajsat en fin bajs, ätit det i krubban och ätit hö. Det kändes skönt i Mattehjärtat!

Ja det är ju inte första gången som Dino blir kass i magen på vintern, och det sker när det antingen regnat massor och det finns stora vattenpölar han dricker ur, eller att gräset är fruset så går de och petar i sig det istället. 

Fredag 24 dec:

Julafton! Matte har preparerat sig så hon ska kunna vara i stallet och peka en lång stund! Det gick bra och SE och Matte fick mycket gjort!! 

Dino mådde klart bättre, många fina bajsar och han hade ätit och druckit bra. Han fick en omgång Diarsanyl till, tänkte dela en spruta till på tre dagar. 

God Jul!!

Lördag 25 dec:

Mattes rygg mår i alla fall inte sämre efter gårdagens runda i stallet. Så skönt att vara där och få pilla lite i alla fall.

Är man svag får man vara smart. Ja på det sättet kan jag med hjälp av att ha kassen på en pall, fylla den med hjälp av en tjuga så jag slipper böja mig ner, och väga med anordningen! Perfekt! Känner mig nöjd med den lösningen! 

 

Dinos mage är klart mycket bättre, han får en vilodag även idag. Blir om pysslad och bortskämd med kli över hela kroppen av SE.

Så skönt att hänga i stallet en stund!

Söndag 26 dec:

Förmiddagshäng i stallet, solen skiner, ingen blåst och snön gnistrar! Då får man passa på att fota lite. Så av med täcket med hopp om att han skulle rulla sig i snön men han verkar tycka att det var för hårt och för lite snö..... bara nästan.... blev det på en bild som SE fick!

Och Matte fick ett par riktigt fina ansiktsbilder!!

Mycket mer blev det inte gjort idag! 

Jo förresten, AL promenerade 20 minuter med honom och hon rapporterade att japp, han var pigg och glad i kroppen! Magen har repat sig som den ska, skönt!!