Måndag 15 nov:

Ja, ryggen mår skit. Hade i alla fall tur att det fanns en ledig tid tidigt i morse så kl 8,15 var jag i Ystad för behandling. Jävla jävla satans skit...

Muntrar upp mig med en fin bild på Dino och Martina på Stall Knaggagården. 

 

Tisdag 16 nov:

Ryggen är fortfarande skit... :( 

Däremot så fick jag uppiggande brev från Kollo i går kväll!! Kolla in här hur duktiga är dom inte!! Busar på i galopp och hoppar! Ja det heter hoppar, trots att det bara är en bom på marken. Det är ju första gången!!

Onsdag 17 nov:

Jävla skitrygg... det är deppigt med sådana här bakslag.

Men Dino och Martina har kul och är så duktiga!!

 

Torsdag 18 nov:

Varit hos Naprapaten Jesper och hoppas på att han ska hjälpa kroppen att slappna av. Han brukar kunna utföra magi! 

Fina <3 

 

Fredag 19 nov:

Nja, nog händer det saker i kroppen efter gårdagens möte med Naprapaten, jag har träningsvärksont på nya områden, det hugger inte lika mycket i ryggen och jag kan ta mig ur soffan lite lättare. Men jag tar det lugnt och går inte så mycket som jag gjort innan.  

Lördag 20 nov:

Känner av utsida höft nedåt på båda sidorna, så som jag kände i början, känner av musklerna över revbenen på vänster sida. Det känns lite som om han skruvat tillbaka och jag börjar om. Musklerna i ryggen är mer avslappnade och verkar återlämna jobbet till de muskler som ska jobba.... därför får jag ont på tidigare ställen. Ska inte promenera lika mycket ännu som jag gjorde förra gången jag satte igång mig själv,  ska lyssna ännu mer på kroppen så att inte ryggmusklerna "tar över jobbet" för andra muskler. 

Idag har jag varit och påbörjat att förbereda Dinos hemkomst. Han ska ju stå i karantän. Sonen har hjälpt mig så jag har haft muskelstyrka och kunnat peka på vad som ska göras. Nu när det tyngsta är gjort kan jag göra lite själv varje dag så det blir klart tills nästa helg.

Hagen klar!

Boxen bäddad

Söndag 21 nov:

Dino ska vara med på en kort träning för tränare med Martina, det ska bli spännande! 

Det blir lite som en examen idag att träna för tränare! Och de var så duktiga. Dino började dock med att leva loppan på lina och visade olika varianter i den övre skolan. Matte sa att Martina inte får rida om han ska hålla på så. Men Dino fick sprattla av sig och sedan kom han till sans och hon hoppade upp. Efter det så uppförde han sig utmärkt men var mycket pigg och en väl puttrande V8.

De övade på det som en nyinriden Dino kan klara av, att göra bättre hörnpasseringar och inte liksom snedda av lite där det passar, inte skjuta in högerbogen - som han även gör när man longerar och att göra tempoväxlingar. De var lysande duktiga och Dino var så fin så <3 

Nu är det bara en vecka kvar tills Matte får hem Dino-pojken!! Längtar så!!