Måndag 8 nov:

Mattes rygg mår riktigt bra, vi jobbar ihop mer än 7000 steg och vi gick även i skogen och verkligen över stock och sten!! 

Tisdag 9 nov:

Matte åker på bästa farbror Chico i 25 minuter, idag övade jag lite mer på att ställa mig upp i skritt och att be Chico skritta långsammare genom att be om det med kroppen. 

Onsdag 10 nov:

Matte lite trött i ryggen idag, får ihop närmare 6000 steg i alla fall.

Torsdag 11 nov:

Matte utövar backträning och får ihop mer än 7000 steg! Det var lite tungt uppför branta backen men det går!

Dino har skickat brev! Han är så nöjd och stolt över vad han kan! Martina på Stall Knaggagården har gjort ett fantastiskt jobb! Nu har han bara ca två veckor kvar i skolan och sedan så blir det vila från att bära ryttare ett tag!!

 Och så här trött blir man när man jobbat så lysande bra!!

Fredag 12 nov:

Matter fortsätter med sin backträning och roar sig med att titta på Dinos sista film! Herregud vad det ska bli kul att få rida honom längre fram. Jag verkligen längtar!

Kolla så fina de är!!

 

Matte knegar på med sin träning men på kvällen så hade jag mer ont i ryggen, tyvärr....

Lördag 13 nov:

Ryggen är sur... har klart mer ont idag. Gick en runda i hopp om att det skulle släppa, men nej.... det är värre. Tror tyvärr att jag är på väg att få ytterligare ett ryggskott.... Skit med! Måste repa mig tills Dino kommer hem. Han ska ju stå i karantän-stallet och då måste jag kunna sköta om honom själv i 3 veckor. Jag har funderingar på om jag ska Boka Lotta på Isis källla på måndag. Ser att hon har en ledig tid kl 8,15, vilket innebär att jag måste köra här ifrån senast halv sju. Vilket är fruktansvärt tidigt i min värld.... Men men.... hon är den enda som kan hejda kroppen.

Här ska Dino bo under tiden vi är i karantän.... 

Söndag 14 nov:

Jävla skit, ryggen har sagt upp sig igen!