Måndag 11 okt:

Hade tänkt åka ner till Dino men kände att ryggen nog ska ta det lite lugnt en dag till! Men i morgon så SKA jag och ha med morötter så vi kan fika!

 

Tisdag 12 okt:

Varit hos Dino och fick det här trynet i ansiktet! Borstat lite men det känns i ryggen och jag vågar inte göra för mycket. Men så skönt att hälsa på och dela en morot eller två.

Matte har rört på sig lite mer idag, hämtat hem de nyinköpta gummibanden som ska användas. I morgon är det träning igen!

Onsdag 13 okt:

Matte har idag tränat igen. Hoppas det nu inte blir för mycket. Det gör inte ont när jag nyser nu så det har i alla fall blivit bättre i ryggen.

Har även varit en runda i stallet, skulle hjälpa till att mocka deras hage men LH hade redan gjort det så det var bara en enda hög kvar. Den tog jag, smystartar liksom :) Sopade stallgången och krattade utanför stallet.

 

Torsdag 14 okt:

Brev från Kolonien! Blir alltid lika glad för filmsnuttarna. 

Varit och hälsat på dag! De berättade att hjortarna sprungit förbi och Dino blev duktig upprörd för sådana har han ju aldrig sett!! Han hade vuxit flera flera meter på höjden typ!!

Fått rapport om att han sover mycket, dricker mycket och har det bra!

Matte har tagit det ganska lugnt idag, inte mycket träning för jag kände av det och blev väldigt trött i vissa muskler igår. Men ryggen känns ännu lite bättre. 

Fredag 15 okt:

Idag skulle Dino vila för att få jobba i morgon och löshoppa på söndag. Då ska minsann Matte åka dit och titta!!

Dino långöra med sina två virvlar.... <3 

 

Matte känner sig bättre, har tränat idag och allt jag gör känns lite lättare. Nu ska jag vara mycket försiktig med vad jag gör, hur jag rör mig, lyfter och arbetar med kroppen. Sen stillsamma träningen liggandes ska fortsätta ett bra tag innan jag börjar ta i lite mer!

Lördag 16 okt:

Älskar breven från kolonien (Stall Knaggagården) !

Idag har Dino galopperat, whiii!

 Och när man varit duktig får man kli på bästa ställena!! 

Matte mår ganska bra i kroppen, kan röra mig väldigt bra med smärtstillande, mot att tidigare inte alls kunnat röra mig trots smärtstillande. Och även när jag inte har smärtstillande så går det att röra på sig utan att det gör allt för ont! Så pass att vi åkte till Hööks och köpte Dino ett nytt täcke, det ska ju var ruskväder hela nästa vecka.

Söndag 17 okt:

Löshoppning hos Stall Knaggagården!

Det är riktigt kul meddelar Dino, och fort ska det gå!! Han verkar bra på att både dra upp frambenen och in bakbenen!


Matte är okej, idag är det träningsdag av bäcken och muskler runt om kring. Men den dagliga rörelsen ingår ju inte i detta. Känns ganska bra idag, blev lite trött i ryggen efter löshoppningen men det blir nog bra.