Måndag 4 okt:

Dino hälsar att har trevliga grannar. En spansk flicka!

 

Matte ligger på soffan och deppar, nu är det inte sprickor i bäcken som sätter stopp, det är för att ryggen sagt upp sig igen och för att det är så tråkigt utan häst. 

Tisdag 5 okt:

Dagens brev från Kolonien (Stall Knaggagården) piggar ju upp en soffliggare!

Matte själv blir bara värre och värre.... nu har hon fått ont i musklerna runt höger revben oxå, det hade jag även förra gången för 3-4 veckor sedan så det hänger ihop med ryggen. Råkade halka in på en film om SI-lederna hos människor.... och ja det verkar onekligen som om om dom kan ha fått sig en jävla omgång. Allt han nämnde i filmen om var, hur och varför man får ont stämde liksom in. Man fick även lite tips på hur man kan hjälpa till att träna upp ligamenten som stabiliserar SI-lederna..... Matte ska påbörja sin träning liksom Dino ska göra sin. 

Onsdag 6 okt:

Dino har en egen stil!

 

Matte har fått sitt SI-bälte. Och plockat fram träningsmattan... så med mycket möda och besvär kom jag ner på golvet liggandes på rygg för att utöva lite övningar. Att komma ner var ganska enkelt, det var värre att komma upp! Ska bli intressant det här. 

Torsdag 7 okt:

Fina Dino-pojken!!

 

Matte åkt ända till Ystad för att kroppen ska bli omhändertagen av bästa Lotta på Isis Källa <3 

Det tog på krafterna att köra 1,45 timme tur och retur.

Fredag 8 okt:

Längtar efter Dino-pojken <3 

Matte tycker sig känna sig lite lite bättre efter gårdagen behandling. Musklerna runt höger sida vid revbenen (inte den sidan jag skadade) har nästan slutat att göra ont helt. Ryggens smärta har ändrat karaktär och ja det känns lite lättare i största allmänhet.

Lördag 9 okt:

Brev från kolonien (Stall Knaggagården)! Allt ska kollas upp i tur och ordning. Imponerade att kunna hoppa upp så lätt från fel sida!! Dino sköter sig i alla fall fortfarande.

 

Matte har påbörjat sin träning och idag gick det lite lättare att lägga sig och stiga upp från golvet när övningarna var genomförda. Kommer att ta det mycket försiktigt så att musklerna blir starka i sin takt, JAG ska verkligen försöka att inte göra något som kan skada igen. 

Musklerna runt höger revben känns nästan inte alls idag, ryggen är något bättre men jag gör inte många knop. Lite för att inte låta musklerna återgå till fel läge. I morgon ska jag ut och gå en liten runda. Jag håller på att blir tokig...

Söndag 10 okt:

Alltid så uppiggande att få brev från Dinos kollo! Repetitionerna pågår för fullt!!

 

När man inget annat att göra så kan man ju roa sig med att kolla på hur Dinos pappa Donoso VII:s avkommor ser ut. För det dök upp en bild på FB härom dagen och jag tycket minsann att de såg lite lika ut i kroppen. Här har vi en jämförelse och överst till vänster, Donoso-avkomma; överst till höger Dino och nederst till vänster Donoso som ung och nederst till höger Donoso äldre. Bilder kommer från https://www.facebook.com/DonosoVII och http://www.horsespreviktoria.com/1/donoso_vii_699059.html