Måndag 13 sep:

Varit och fixat och borstat Dino.

Varit och ortopeden och kollat ryggen, ska röntgas i morgon. 

Tisdag 14 sep:

Varit och fixat och borstat Dino.

Röntgat ryggen, 

Onsdag 15 sep:

Hovis var där så nu har han fina hovar igen. De var faktiskt långa!

Sedan så var den en som gjorde en foderstat på hösilagen vi hade, och hon kom fram till att Dino var i lagom form, och att han skulle få ungefär det han får och mineraler. Hösilaget är jättebra, fast hade det varit sämre hade han ju fått äta mer....!

Sedan så försökte Matte sig på att löslongera, men det är inte Dino bra på, han springer antingen inte alls och stannar i varje hörna eller så springer han som fan.

Nåja, det kändes skönt att få göra något.

Och så blev han avdammad med Musse-handuken som han inte tycker om, och fick på täcke för imorgon ska det ösa ner.

Matte själv har fått reda på att röntgen inte visade några mer sprickor och såg bra ut. Bra att veta, då vet man att det är skitsura muskler som bråkar och då kan man tackla det. Är så glad för min tid på fredag!

Torsdag 16 sep:

Ja ryggen är fortfarande sur som ättika.... men trägen vinner. Har fixat all markservice för Dino.  

Fredag 17 sep:

Åka till Ystad och få massage!! Var och fixade stallet innan vi åkte. Var duktigt trött i kroppen när vi kom hem.

Lördag 18 sep:

Nja.... det är lite lättare att gå idag. Hjärnans kamp mot musklerna pågår, jag provar gå utan kryckor för med kryckor så aktiverar jag fel muskler. Så nu går jag några steg och tänker hela tiden på att dom ska slappna av, stannar ofta för att då ska få chansen att släppa, försöker bibehålla muskelns avslappning när jag börjar gå igen. Att fixa Dinos markservice tog idag extra lång tid genom att tänka så, men nu är det gjort. Ska se om jag kan åka ner senare i eftermiddag och borsta honom lite. Jag har lovat mig själv att inte bli för "vild" bara för att det kanske känns lite bättre, måste låta kroppen få tid..... trots att det är så svårt.  

Söndag 19 sep:

Rör mig lite bättre även idag, långsamt men det går. Var och borstade Dino i hagen. Men oj vad långt det var att gå dit med min långsamma takt. 

I morgon ska jag försöka mig på att longera honom.