Måndag 6 sep:

Ny vecka och nya utmaningar. From idag är tanken att jag själv ska kunna fixa markarbetet med Dino, mocka, packa mat och hinkar. Nu känner jag mig så pass stark att jag kan lösa de flesta problem som skulle kunna uppstå. Och annars får jag be om hjälp. 

 

Idag har jag borstat Dino i boxen, och försöker lära honom att hålla upp hoven själv när jag ska kratsa den!

Nöjd med dagens arbeta och har fått ihop över 4200 steg idag.

Har varit och handlat saracen foder, och nu måste han nog banta för han har helt klart blivit lite väl rund. 

Tisdag 7 sep:

Mockat, packat kassar och hinkar, fyllt på vatten både i boxen och i hagen, fyllt på näten till hagen och borstat Dino. Pust.... det tar sin stund men det går! Och idag fick jag ihop 4800 steg, varav många skedde med en krycka. Är duktigt trött i rygg, rumpa när jag kommer hem men jag har inte mer ont. Revbenen blir bättre och bättre och jag kan göra mer saker med armarna och de känns starkare. 

Och Dino-pojken skiner så fint bara man dammar av honom lite med handduken. Funderar på om jag ska prova på att gå en runda med honom i morgon, öva på att han ska gå i min takt.

Onsdag 8 sep:

Förutom mocka, kassar, hinkar och vatten i hagen så har jag borstat och gått en pytterunda med Dino. Han tyckte det var aptråkigt att gå så långsamt men han gjorde det. BRA! 

Går mestadels med en krycka hemma, går lite mer utan krycka och kunde förflytta mig i boxen lättare utan krycka. Det går lite lite lättare varje dag. Idag hamnar vi på 3900 steg. Lite mindre än igår men många fler steg med en eller utan krycka. Jag är riktigt trött i kroppen när jag kommer hem och det känns ljuvligt  att lägga sig ner i soffan och vila. 

Torsdag 9 sep:

Tung dag idag, ont. Fixar med nöd och näppe det som ska göras. 

Fredag 10 sep:

Samma idag, tungt och ont. Fixar det jag ska men inget extra. Har i alla fall fått nytt recept på smärtstillande som är långtidsverkande på kvällen. Varit utan i två dygn och det gör ont, i bäcken, höfter och rygg. 

Lördag 11 sep:

Ryggen skriker, smärtstillande har hjälpt lite men jag är inte tillbaka där jag var i tisdags/onsdags. Var och fixade allt i stallet i förmiddags och det gick hyffsat bra. I eftermiddags longerade IL och jag stod även i mitten och longerade med rösten. Jobbigt för kroppen så nu blir det att lida resten av kvällen, men roligt :) Jag vill själv....! 

 

Söndag 12 sep:

 Idag så känns det lite bättre, ska be om att de ska röntga ryggen som inte är gjort. Det är inte bäckenet/revbenen som gör ont, det är ryggen. 

Allt fixat men har endast varit i hagen och hälsat på Dino och gett honom en morot. Så jäkla trist.