Måndag 30 aug:

Dagens sjukgympa, 2 timmar i stallet. Packat hökassar, hinkar, fyllt på vatten i hagen, och i boxen med hjälp. Mocka har jag inte provat ännu. Men jag har gått ca 1200 steg och jag hade inte mer ont när jag kom hem än jag hade när jag åkte. Och eftermiddagen har förlöpt bra oxå utan extra värk. BRA!! Mycket nöjd med detta.  

Det finns lösningar på allt bara man är lite uppfinningsrik :D 

Tisdag 31 aug:

Dagens runda i stallet, AL hade redan fixat allt men jag fick ihop mina steg och Dino fick sin morot. Jag har även varit på kontoret och hämtat prylar, kollat posten och köpt frimärken. Nu är jag i alla fall uppe i mer steg än igår. Det är mitt mål, att det ska bli lite lite mer för varje dag.

Jag är dock lite tröttare idag i rumpa/benet men har inte mer ont. 

 

Onsdag 1 sep:

Åkt min runda till stallet och gått, inte fått ihop alla mina dagliga steg ännu men jag har en runda till att göra innan det är kväller. Det blev  ca 1900 steg. I natt har jag för första gången sovit lite på höger sida, det gick bra att ligga så en stund. Skönt att äntligen kunna ändra liggställning lite.

Torsdag 2 sep:

Packat hökassar och hinkar. Har fått ihop  2200 steg så det går framåt!

Fredag 3 sep:

Det har gått rysligt bra idag, kassar och hinkar fixas. Har gått ca 3800 steg. Känner att kroppen efter detta är trött, men inte på ett felaktigt sätt. Jag har även tagit mina allra första steg utan stöd, de var inte långa och många men nu är de första gjorda!! Målet är att de närmsta dagarna kunna gå korta sträckor inomhus. Hoppas att jag snart kan ta mig fram kortare sträckor och kanske leda och longera Dino på volten i alla fall. 

Dino ska få åka på kollo igen i oktober om allt blir som det är tänkt. Det kommer att dröja innan Matte kan rida och då är det bättre att Dinos utbildning kan fortsätta så att han kan samla på sig mer kunskap och erfarenhet medan Matte läker och slickar sina sår. 

Fick även rapport om att Dino röjt som tusan i hagen i dag...... verkligen röjt....!

Lördag 4 sep:

Kroppen är tröttare idag, beror nog dels på att jag gick så mycket igår och att jag idag gick mer med endast en krycka.

Det är verkligen trist att inte kunna pyssla med sin häst. Men nästa vecka har jag tänkt att prova med att binda upp honom i boxen och med hjälp av en krycka kanske borsta lite. Nu kan man bara prata med honom på avstånd....

Han är i alla fall skitig, såg när han rullade sig noga....

 

Söndag 5 sep:

Idag har jag nog gjort lite mer än tänkt trots att jag inte skulle. Men det blir som det blir ibland. Jag har i alla fall provat på att mocka, det går! Fick hjälp med att tömma skottkärran, fyllt på alla kassar och hinkar. Varit med och tittat på när IL longerade Dino, och såg att han såg skruttig ut. Fredagens röj har nog satt sina spår..... och att han är lite otränad. Nä nu får Matte se till att pigga på sig så hon kan åtminstone longera och sjukgympa honom ordentligt. För annars kan han ju inte åka på kollo.

När vi var klara med allt så provade jag att leda ut honom, och vi har ju som sagt tidigare övat på att gå långsamt, och han lyssnade bra och gick i Mattes takt. Duktig Dino.