Måndag 23 aug:

-  

Tisdag 24 aug:

Nykammad skolpojke i väntan på IR-Elinor.... men de tog fel dag... det var på torsdag. Som det kan bli!

Var ner om stallet en snabb runda idag och hälsade på Dino. Det är tur han har lucka för då kan jag prata med honom utan att han kan råka knuffa till mig. Jag är ju rätt ostabil för tillfället. Det kändes bra och var lite lite lättare än i söndags. Men jag hade ont på kvällen.

Onsdag 25 aug:

Natten har varit tuff, svårt att sova och ont. Ligga vaken och tänka är inte kul. Dagen har gått bättre och under dagen så har jag gjort flera "tuffa pass". Googlade lite och hittade: "Behandling. En spricka i bäckenet läker så småningom av sig själv, men det kan ta några månader. Det är bra för läkningen att röra på sig, även om det gör ont."  

Man kan säga att jag har i alla fall idag tänjt mina gränser, och fick peta i mig smärtstillande lite innan det var tid. Hade jävla ont. Hoppas jag får sova inatt. 

Torsdag 26 aug:

IR-Elinor kommer och kollar Dinos kropp!  Ellinor meddelade att Dinos kropp var i utmärkt skick! En pytteliten låsning i vänster bog. Det känns i alla fall bra och nu har han ju i alla fall försökt bli ridhäst ett tag!

Matte har själv sjukgympat inomhus, för det ösregnar ute. Vi har övat med kryckor, och även att gå lite med en krycka. Fick sova ganska bra inatt och eftersom jag nog övertog mig lite igår så har jag valt att ta det lite lugnare idag! I morgon SKA jag ut och testa om jag kan frikoppla, och kan jag inte det tänker jag nog sno automataren!!

Fredag 27 aug:

Matte har övningskört, det går utmärkt att frikoppla och jag körde ett varv runt kvarteret utan problem. Det är dock lite ansträngande och jag blir snabbt trött. Så i helgen ska jag ta gubbens automatare och köra till stallet! Så det så!! Känner mig jättenöjd med dagens upptäckt!

Nu är Chicopojken tillbaka i hagen! Nu är grabbarna grus samlade igen!

 

Lördag 28 aug:

Matte har varit i stallet, kört bil dit själv. Är mycket nöjd med mig själv. Jag har fyllt på hökassar, dock så trodde jag att hösilaget skulle stå där det brukar, men det fanns i stora stallet, dit det är långt att gå. Men jag fuskade lite och fick hjälp av MH att bära hem kassarna <3

Sedan gick jag till hagen och hälsade på Dino. Det var en ansträngande runda och nu blir det vila på soffan en lång stund. 

 

Söndag 29 aug:

Varit i stallet, AL hade fixat allt redan så jag bara gick en runda och var och hälsade på Dino långöra med lite karameller. Så trist att behöva stå utanför och bara titta på.