Måndag 18 jan:

Hovis! 

Svårt att hinna med att få tillgång till ridhuset idag, så vi går till volten och leker, joggar lite i snön. Vilket går riktigt bra. En liten stund bara. Och medans vi var där kom en stor lastbil full med grus, som skulle tippas en bit ifrån oss. Först blev Matte lite hmmmm hur ska detta gå. Men det gick lysande bra! Dino stod helt still och bara tittade medans lastbilen tippade av det stora lasset!! Duktig pojk!

Tisdag 19 jan:

Lunchpass i ridhuset. På små steg på den hala snön trippar vi ner till ridhuset för att få lite fast mark under fötterna! Utan skor har man inga broddar, undrar om man kan sätta på halssockar ;) 

Nåja, lite arbete blev det, ca 25 minuter och många övergångar! Rör sig fint nu tycker jag!

Idag när Matte kom så var det här vad hon såg :D Hoppsan, lite svårt att ta leksaken när den hänger på eltråden! 

Onsdag 20 jan:

Det ska ösa ner regn hela dagen...... åh fy vad det regnade. Pojkarna fick komma in redan vid lunch och det var de så nöjda med!!

Torsdag 21 jan:

Lunchrastning, först hade vi sällskap av Pluto som jobbade på töm, och det gick så bra så. Pluto gick hem och då helt plötsligt vaknade Dino, nu  vet jag inte om det var för att han blev ensam eller för att det samtidigt var en annan häst i stora ridhuset som var upprörd och gnäggade och gnäggade hela tiden. Tror mer på att det var den andra som upprörde Dino som naturligtvis svarade ibland.

I alla fall så valde han att efter nästan färdigt pass fortsätta att motionera sig, så det fick han minsann göra. Så han blev till och med lite svettig i pälsen. Och det kan man säga att det sker inte ofta alls, typ endast en eller kanske två gånger innan.

Och på eftermiddagen när de skulle in så hade det två lymnarna grävt vid ingången, där vi lagt massa grus för att det inte ska vara geggigt! Så där fick Matte stå och skotta tillbaka en jävla massa tung grus.....   

Fredag 22 jan:

Eftersom det blev ett tuffare pass än tänkt igår så blev det vila idag. De lymlarna hade roat sig med att gräva även idag.... 

Lördag 23 jan:

Idag filmar vi hur Dino rör sig.

Det  blir kö till ridhuset så Matte blir lite stressad. Men Dino får i alla fall 10-15 minuter på sig för att röra på sig. Hoppas det snart blir bättre väder så vi kan vara på volten igen. Så mycket enklare

Söndag 24 jan:

Kiropraktor, japp samma ställe som vanligt. Det släpper fint men Dino får nog ha hjälp att lossa detta ett tag till. Tills han blivit starkare i kroppen. 

För övrigt har vi haft en lång klistund tillsammans, och som Dino njöt!!