Måndag 28 jun:

Tisdag 29 jun:

Nu är det förberett för hemkomst <3 

 

Onsdag 30 jun:

Idag kommer han äntligen hem!! 

Torsdag 1 jul:

Och idag har vi tillsammans med AL skrittat lite i lilla ridhuset och det gick bra! Idag tycket att det var mindre märkligt att ha Matte på ryggen!

Imorgon blir det styrketräning utan ryttare i alla gångarter. 

Avmaskad!

Fredag 2 jul:

Idag var vi på den stora uteridbanan och longerade. Det gick bra! Den var blöt och något bucklig och Dino tappade snubblade några gånger. Typiskt tecken på att hovarna är för långa. Men han var ju på utbildning just då han skulle verkas men hovis får komma så fort hans semester är slut. Matte får fila lite själv så länge! 

Nu när Dino kom hem kändes det som om han växt på höjden.... så idag åkte mätstickan fram men nä, det hade han inte. Han ligger fortfarande på ca 162 cm!! BRA!

Lördag 3 jul:

Tillsammans med AL som moraliskt stöd har vi idag skrittat lite mer. Han kände sig mer van vid att det var Matte som satt uppe! Idag gjorde vi halt med minsta möjliga hjälp, vi skrittade framåt, vi smygskrittade, med mål om att kunna "walk on the spoot", och där efter skritta lite framåt igen, vi svängde och vände igenom volten mycket bra åt båda hållen! Stolt Dino och mallig Matte blev resultatet.

Men det märks att han inte bor ute hela dygnet, han har mer energi i kroppen. Så i kväll när Matte ska kvällsfodra så ska Dino få gå på volten och galoppera ordentligt! Det andra arbetet vi gjorde idag kan inte påstås var direkt kroppsligt utmattande alls....

Dino fick jogga av sig på kvällen och galoppera lite mera

Söndag 4 jul:

Idag kände vi oss lite modigare när Matte bad om olika uppgifter, halt, smygskitt, byta varv och skritta framåt. Idag bad vi AL att länga ut linan så vi gick mer själva och det gick lysande bra. Har vi tur så får vi även en fin bild för TL var där med sin kamera.

Foto: Thomas Larsson

Fina Dino!

Foto: Thomas Larsson

Något nöjd med dagens pass! :)

Btw så har Dinos man bytt sida!

Efter detta så släppte vi ihop Dino och Pluto, och de är ju för roliga. När vi öppnar mellan hagarna säger de knappt hej till varandra utan far in i den andres hage och busar och så stannar de där! 

Hit men inte längre! Jag stannar i denna nya hagen nu!