Måndag 14 jun:

Matte har ridit Baila, vi red ut och lekte i skogen. Vi övade balans i alla gångarter, vi hade träning i uppförsbacke, massor av övergångar mellan skritt och trav. Hon börjar få koll på vad jag menar när vi snirklar på stigen i trav, om hur jag ber henne välja rätt sida om tex en större sten, välja att följa den stigen jag väljer när den delar på sig runt tex ställen där det kan vara mjukt. Underbart kul! 

Tisdag 15 jun:

Matte och Baila har varit på bomträning!! Hujeda mej så kul det var! Det är tur jag får låna Baila för att träna upp min kropp och mitt mod. Matte tycker minsann att hon skötte sig riktigt bra!!

 

Onsdag 16 jun:

-  

Torsdag 17 jun:

Idag har Dino varit ute på den stora gräsbanan och lekt! Han har visat Frida att han har egna varianter av lösgörande övningar! När han inte är så exalterad så är målet att de ska rida där ute! Dino tycket det var jättekul och leka på fälttävlansbanan och Frida säger att jag har en fälttävlanshäst. Han ville inte sluta!

Matte tycker han ser piggare och rör sig bättre i alla fall. Och han brukar faktiskt bli lite busig när kiropraktorn varit där!

För övrigt så har Matte och Balia varit på vår motionsrunda! Det är samma som vi rider varje gång vi rider ut för det finns ingen annan, om man inte ska bege sig över stora vägen och långt bort. Baila har inte den kondisen ännu. MEN nu börjar hon få lite Evisen-kondis och orkar mer för varje gång i varje backe upp och ner. Vi övar övergångar mellan skritt och trav, balans, slalom i trav mellan stock och sten på stigen, samlad galopp, balanserad galopp, och förvänd galopp. Det är så kul att känna att när hon kommer till samma ställe där hon knappt orkade ta sig upp i skritt idag tampade på och riktigt sänkte nacke hals och skjuter på ordentligt bakifrån och fortsätter skritta när hon är uppe.... inte stannar för att pusta. Idag orkade hon även trava samlat i en svag nedförsbacke, vilket var helt omöjligt i början. Och hon är mycket kvickare på mina hjälper och som nu börjar bli ganska minimala! Duktiga Baila <3 

Fredag 18 jun:

Fått meddelande om att de jobbar vidare i traven och försöker nu följa fyrkantsspåret vingligt framåt! Han var i dag inte lika pigg som igår men det var å andra sidan 30 grader varmt. 

Snart får jag hem min Dino <3 

Lördag 19 jun:

Söndag 20 jun:

Varit och hälsat på Dinopojken! Som jag saknar honom. Men snart så är han hemma igen!

Träffen ägnades åt att klia överallt, han var lite biten under magen så där smörjde vi in ordentligt med tjärsalva, öronen kliades och smörjdes, och så klart resten av kroppen kliades noga. Han lämnade maten för att hänga med Matte och bli ompysslad och kliad. Och som avslutning fick han även en omgång med flugspray och ett gäng morötter.