Måndag 7 jun:

Idag har Dino travat fin i båda varven.  Han fick värma upp på lina med equiband och när sedan Frida sedan hoppade upp och började rida så travade han fint i båda varven. 

Equiband omsluter, balanserar, ger trygghet och uppmanar hästen till att arbeta med magmuskler och höja ryggen. Så efter att i förra vecka fått prova så har Dino denna veckan visat att han tycker det känns bra med ett sådant. Antar att Matte kanske kommer att behöva införskaffa sig ett sådant....

Det var kul att få den rapporten! För trots allt så vet ju Matte fortfarande inte om Dinos kropp kommer att reagera med att bära ryttare. Vägen till ridhäst är för Dino väldigt mycket krokigare än många andras. Men det finns i alla fall fortfarande hopp om att han ska bli stor och stark och väldens bästa ridhäst! 

Tisdag 8 jun:

Onsdag 9 jun:

Matte och Baila på bushumör i värmen! Så härligt och så roligt och så efterlängtat! Nu är det bara en liten runda men vi kunde leka i alla gångarter! Det här gav mersmak!!!

 

Torsdag 10 jun:

-  

Fredag 11 jun:

Fått rapport om att Dino nu travar mycket längre sträckor i taget. Duktigt! Tänk att snart så får jag prova. Är trots allt lite nervös!! 

Lördag 12 jun:

I morgon ska jag komma tidigt och borsta och rå om min Dino en lång stund innan kiropraktorn kommer! 

Söndag 13 jun:

Kiropraktorn kommer till Kyrkult!

Lite fanns det allt att rätta till på Dinokroppen. Ska bli spännande att höra hur han känns efter det. 

 

I väntan på kiropraktorn.