Måndag 31 maj:

Matte skrittar en runda med Baila, hon har lite lösa skor och hovis kommer på torsdag.

Ska bli spännande och se vad de hittar på denna veckan! 

Tisdag 1 jun:

Onsdag 2 jun:

Dino och Frida kämpar på med travövergångar, han bjuder på några steg och sedan saktar han av. Vi klurar på om det är så att hans kropp inte orkar, att han tycker det känns skumt och därför saktar av. Dino hade ju jättesvårt med balansen flera månader efter skadan och nu när det sitter en ryttare på kanske det känns konstigt när han måste balansera om. Det går bättre och bättre men det går oerhört långsamt framåt. Men å andra sidan så var det därför jag valde Frida, för att jag visste att hon skulle lyssna på mig och Dino om att det verkligen är Dinos kropp som bestämmer takten.

Skritten går bra och där känner han sig trygg. 

Torsdag 3 jun:

Idag har Frida känt igenom Dino och tycker han känns fin överallt, han tyckte det var mycket skönt. Sedan så longerade hon och filmade, både med och utan equieband. Man kunde inte se någon skillnad. Men jag kan nog säga att han kanske inte rör sig helt 100. Matte har i alla fall kontaktat kiropraktorn och har vi tur kan han köra inom och ge honom en behandling på plats nästa helg. Håller tummarna på den.

Sedan så filmade hon när hon arbetade honom för hand och då travade han så fint så och svarade kvickt på instruktion och bibehöll traven. 

Fredag 4 jun:

Var och hälsade på Dino, som jag längtar efter honom. Vill få hem honom nu, men det är ju tre veckor kvar så det är bara att stå ut.

Lördag 5 jun:

Längtar efter att få hem Dino <3 

 

Söndag 6 jun: