Måndag 17 maj:

Matte piff och puffar en stund med Baila. Vi skrittar ca 15 till ridbanan så vi börjar ganska omgående med att galoppera för att veva igång hela maskineriet. Damen har lång startsträcka men efter lite "frisk" galopp i ledig form går det bättre med traven. Traven tar vi för övrigt i sluten för då har hon bäst energi.

Idag övade vi mer förvänd galopp och att bibehålla galoppen utan att ryttaren ska behöva påminna hela tiden. Vi övade på att ta en halvhalt (utan att stanna) och att därefter galoppera på igen! Vi övade fattningar och volter. I traven övade ryttaren på att sitta ner lite lite..... och på vägen hem så kändes det i kroppen att man ridit, ni vet den där sköna känslan!!

Vi testade på att rygga, lite we förflyttningar åt sidorna. Och som avslutning övade vi tempoväxlingar i traven, att ta halvhalt och bibehålla energin (utan att stanna) och att därefter tänka framåt igen!

Skritten både till och från ridbanan känns bättre, mer energi i skritten och mycket mer villig till att öka upp tempot.

Tisdag 18 maj:

Undrar vad Dino hittat på idag <3

Onsdag 19 maj:

Matte har varit och ridit, har skrittat en runda med Baila, vi hade sällskap av lilla Vanita.

Torsdag 20 maj:

-  

Fredag 21 maj:

Matte har idag bestämt att Dino får vara på utbildning i juni månad också. Tänker att det är lika bra, ju mer befäst allt är ju bättre är det för Matte när hon ska ta över.

Men jag saknar honom jättemycket och vill verkligen få hem honom! Men det är bara att stå ut!

Matte..... kan inte hjälpa att det hela tiden rycker i läppen....... ska bara dra lite i kläderna.....

Lördag 22 maj:

Matte renoverar. Det är ju lika bra att passa på nu när dygnet har extra lediga timmar att utnyttja 

Söndag 23 maj: