Måndag 10 maj:

Idag har Dino burit FS och han var mycket noggrann! Dvs Dino skulle gå 2-3 steg medans FS hängde på honom och sedan 2-3 steg när hon satt på honom. Efter en stund räknade han själv stegen och stannade efter 2-3 steg!

Idag fick Matte äntligen tillbaka sin bil som varit på verkstaden och nu har värmen kommit och därmed alla flugor. Matte hade inte packat ned utrustning mot flugor så det var bara att åka upp och hälsa på och pussa honom lite.

 

Tisdag 11 maj:

Idag så har FS och Dino burit på mjuka bommar. Ja det verkar inte vara några problem. En smart övning som jag inte tänkt på. Den täcker ju upp flera olika områden, att något ligger på ryggen, att något rör sig på ryggen och att det sticker ut på båda sidorna, och att man kommer åt och rör honom på kroppen lite överallt. 

 

Onsdag 12 maj:

Matte tränar ridmusklerna genom att rida på Baila! Idag galopperade vi ganska mycket, har inte galopperat så mycket på mycket länge! Kul och nu är Matte trött i kroppen.

Dino hade kul med min keps när jag var där i måndags!! 

Torsdag 13 maj:

 

Fredag 14 maj:

Idag är det Dinos födelsedag!! Han ska få en ny lädergimma och flughuva. Och idag så har Matte fått rapport om att Dino har skrittat längs volten och fyrkanten med ryttare! Frida rapporterar att han är stencool! Matte gillar stencool!! Tänk, snart är det jag som sitter där!! Whiiii så spännande att tänka!

 

Och här har vi en liten Dino som bara är några timmar gammal!

Lördag 15 maj:

Matte renoverar vidare.... 

Söndag 16 maj:

Husse och Matte var uppe och hälsade på Dino och bjöd på morötter!