Måndag 3 maj:

Jaha, första dagen! Det kommer att bli annorlunda nu under kommande veckor när Dino är på utbildning. 

Spanar på grannarna. De var inte imponerade utan höll sig till sin mat!

Tisdag 4 maj:

Matte har lång långtråkigt. Visserligen så roar vi oss med att renovera men att skrapa bort tapeter är ingen höjdare faktiskt.... men man får ju lite träning lite överallt i kroppen och det är ju bra!

 

Onsdag 5 maj:

Skrapar tapeter och det ösregnar och stormar ute. Sakna stallet och Dino. 

Torsdag 6 maj:

Idag fick Matte rida Baila. Vi hade sällskap av L och Vanita och som gick oss ner till ridbanan och Baila hade inte en enda åsikt när vi svängde ner mot ridbanan.

Hon kanske kommer ihåg att jag mutade henne med karameller förra gången.

Där övade vi vi kommunikation via min mage/bål. Långsam skritt och hålla balansen, skritta framåt och hålla balansen i övergången till långsam skritt osv, sedan travade vi och gjorde övergångar mellan trav/skritt med samma tänk, balans långsam skritt osv.

Baila blev mer och mer uppmärksam och energisk så när jag med "Figge-språk" ber om galopp från skritt så tar hon galoppen direkt! Så vi gjorde i båda varven några mycket bra fattningar. Och efter det då blev det karamell och så gick vi hem igen!! Jag var jättenöjd och jag tror även Baila kände sig nöjd med sig själv när vi gick från ridbanan. Så kul!! 

Fredag 7 maj:

 

Fått rapport om att han sköter sig hyffast bra. Var lite stökig med mycket energi de första passen men har börjat landa! 

Lördag 8 maj:

Det är trist att vara hästlös..... :( 
Men jag har i alla fall i veckan hunnit med att skrapa bort jättemycket tapeter. Fösta lagret går lätt att får bort med ångan men lager två sitter stenhårt för den tapeten är så mycket tjockare.  

 

Söndag 9 maj:

Jaha....