Måndag 19 apr:

Vilar enligt planen!!

Tisdag 20 apr:

Jobb enligt plan med sadel och träns. Grabbarna Chico och Pluto hade rycket värre och busade, Dino blev lite inspirerad och hakade på några varv.

Men han ser fin och stark ut nu!! 

Onsdag 21 apr:

Matte red Baila, så det blev en vilodag för Dino.  Nöjd Baila efter vår tur!

Torsdag 22 apr:

Ja jäklar vad det blåste idag, Dino och Matte kom överens om att vi hoppade över dagens träning. Matte hade dessutom fått rapport om att Dino roat sig själv i hagen och busat!! Vi tar ett nytt tag i morgon! 

Fredag 23 apr:

Blåste lite mindre idag så då åkte tömmarna fram. Duktig Dino, vi övade på att fatta galopp och försöka vara i balans. Öka och  minska traven!

Lördag 24 apr:

Det fortsätter att blåsa friskt! Men Dino verkar stormsäker och jobbar på bra!

Idag sadel och träns på! Arbetar med att öka och minska volten, balansera traven så bra som möjligt. Han är duktig och han ser mer och mer balanserad och stark ut.

Idag hade han silvertofflorna på för första gången! Såg ut som om han kände sig lite cool!

 

För övrigt så var han jätteduktig och kissade på Mattes önskemål! Duktigt att kunna gå från hagen, rakt in i boxen och Matte säger "Kissa" och så gör han det! Och så kan vi gå ut till ryktspiltan och göra oss i ordning för arbete! 

Söndag 25 apr:

Bommar på schemat idag. Men tycker det var mest bus faktiskt, galoppera igenom alla bommar tex, eller hoppa i luften när vinden välte en skottkärra! Men snygg var han!