Måndag 5 apr:

Idag stod det tömkörning på schemat. Oh oj vad fin han är! Speciellt när man ser till att han aktiverar sina bakben ordentligt och inte bara masar sig fram. Så fin!! Tralala....!!

Tisdag 6 apr:

Vilar. Får 1,5 kg hösilage

Onsdag 7 apr:

1,6 kg hösilage

Idag var det arbete igen. Först var vi på volten och jobbade med sadel och träns. Dino brände lite energi i hagen innan intag så han var lugn och fin. Duktig pojke. 

Efter detta gick vi på tur, ner till uteridbanan för att ha lite mental träning. Vi tittade på när flickorna jobbade! Förs blev Dino lite uppjagad för Åtta galopperade ju liksom!! Men efter en stund så gick det bra att bara stå utanför och hänga och titta på när flickorna jobbade i alla gångarter. Som avslutning när Dino var avspänd gick vi in på banan medans de andra fortsatte jobba och han höll sig på mattan, Duktig lillpojke.

 

Torsdag 8 apr:

Tömkörning på schemat! Det blev ett bra jobb på ca 20 minuter! 

Fredag 9 apr:

Bommar på schemat idag. Det är inte helt enkelt att fippla och filma samtidigt som man ska hålla reda på töm, spö, telefon och rikta rätt :) 

 

Lördag 10 apr:

Eftersom vi vet att det ska ösa ner i morgon så får Dino jobba en liten stund på volten. 

Matte har för övrigt ridit för första gången på läääänge. En skritrunda i skogen med två glada!! Mattes kropp kände helt klart igen hur man sitter på en häst, musklerna däremot hade väl lite åsikter. Men en skrittrunda på 40 minuter kändes finfint!

Söndag 11 apr:

Vilar!