Måndag 9 nov:

Efter en lugn helg blev det åka av idag på volten! Tjohoooooo! Han är i alla fall pigg och ser fräsch ut!!  

Tisdag 10 nov:

Idag var Dino lugn och fin. Det blev lite bommar i både trav och galopp och han skötte sig utmärkt! Som avslutning så hängde Matte på Dino. Det gjorde även EF för Matte anser att det är bra när olika människor provar, för då blir det lite olika och man liksom lär sig att det inte alltid är exakt likadant. Att variation är helt naturligt!

Kolla, inga fötter i :) 


 

Onsdag 11 nov:

Groomingdag idag! Idag testade vi vita fina lindor, lackade tånaglarna, borstade håret och ryktade! Imorgon blir det jobb igen! 

Torsdag 12 nov:

Tömkörning idag! Tycker det var ett tag sedan!! Men ojojoj vad duktig han var! Han hade lättare att hålla volten, formen och balansen! Vi kunde till och med göra övergångar från trav till halt utan att Matte använde rösten, bara små små fingerförhållningar! Dino-pojken kunde komma in några varv på mindre volt, han börjar söka sig framåt nedåt, och han börjar ta lite stöd på ytter töm!! Guldstjärna!!

Fredag 13 nov:

Idag har JS hängt på Dino, vi försökte gå något steg men han tyckte det var lite skumt. Jag kan stå still istället sa han :)  

Lördag 14 nov:

Även idag så har JS hängt på Dino, och idag när vi försökte ta ett steg i taget så gjorde han det motvilligt och tyckte att stå still verkade mest lämpligt. Men det blev några steg i alla fall :) Duktig Dino!  

Kollade vikten idag.... 470 kg enligt måttbandet. Han har gått upp sedan han flyttade ihop med Pluto och Chico.... och jag tror han vuxit på höjden.... måste mäta igen! Ibland när man tittar så ser han slank och fin ut, som i onsdags på bilden, och ibland ser han riktigt fluffig ut, som i dag på volten.... så därför åkte måttbandet fram. Hmmmmm det får nog bli lite justering med maten igen... misstänker att han roffar åt sig mer än han ska i hagen. 

Söndag 15 nov

Löshoppning på schemat!

Dino låg och sov när det var dax....

Så idag var han lugn och fin, på gränsen till trött! Han kom helt klart ihåg vad han gjorde förra gången och tog det hela med ro!