Måndag 2 nov:

Idag får Dino-pojken vila efter gårdagens vilda uppvisning av olika gångarter och skolor ovan mark! Idag blir det ryckt och han får nylackade fötter! Imorgon ska Matte kolla statusen på Dino-kroppen!

Tisdag 3 nov:

Lite jogg på volten bara för att kolla av kroppens status. Såg fin ut. 

Onsdag 4 nov:

Idag blev det lite mer jobb, och eftersom "fnork-fröken" i Dino dök upp så blåste han upp sig och svassade runt som en sprätt en stund. Men när man håller på så så tar ju bensinen slut fortare så på sluten av hans "jättelånga" arbetspass så beklagade han sig och ville avsluta i förtid :D 

Åhnej meddelar en bestämd Matte som manar på den trötta tonåringen !

Men han rör sig fint och det är Matte glad för!!

Torsdag 5 nov:

Idag hängde Matte på Dino och det gick så bra så! Sedan så fick han jobba lite på volten. Idag så gjorde han fina galoppfattningar direkt när Matte bad om det.  

Fredag 6 nov:

Vilar!

Nu äntligen så har jag gjort ägarbytet. Så nu är han min även i stamboken!

Lördag 7 nov:

Matte har tidig stalltjänst!!Ett arbetspass med galoppfattningar och övergångar, i både trav och galoppen jobbade vi lite med en mindre volt något varv. Och det märks tydligt att han är starkare och mer balanserad. Nu jobbar vi på att han ska kunna arbeta mer samlat/balanserat på mindre volt i både trav och galopp. Vi har övat detta några gånger och idag tyckte jag minsann att det det visade resultat av vår träning!

Idag fick Dino en ny grimma.

Söndag 8 nov

Idag blev det vila för Dino. Matte blev helt utmattad i kroppen eftersom hon fixat med voltens underlag. Det var bara att bita ihop när traktorföraren vill hämta fler skopor av det gamla ridhusunderlaget som leget rätt länge. 

Så idag har Matte rensat och krattat 6 skopor själv och kommer för hoppningsvis somna ovaggad ikväll :) 

Nu så är den mer jämn överallt. Hoppas hoppas att när det nu regnat så kommer det att vara mindre vatten som står.