Måndag 26 okt:

Vilket tråkigt väder! Regn regn och regn! Inte tänker Matte stå utomhus och bli blöt och det har Dino berättat att han inte heller vill bli blöt! När man bara är tre år så kan man lägg lägga in små passande vilodagar. Men resten av veckan få vi nog försöka jobba för eftersom det ska vara tävlingar hela helgen så blir det mer vila då! Så idag vilade vi och då passade vi på att rykta, lindada ben och så fick Dino lite massage av apparaten. Det gillade han!

Och så fick jag reda på att han med charm nästlat sig in på flickornas fruktstund.... funkar varje gång tror jag :) 

Tisdag 27 okt:

Stora delar av volten under vatten, Matte dränerade lite på lunchen så mycket rann bort. Men det var ändå kvar två stora vattenpölar. 

Men som den modiga stora starka Dina han är skrittar han först frivilligt igenom, sedan travar och galopperar han rakt igenom utan knussel så grus och vatten stänkte om alla håll!! Dino tuffar på fin i kroppen i alla rörelser. Och som i ett trollslag så kan han nu sedan någon vecka tillbaka göra volterna runda i båda varven. 

Och när man är så modig och plaskar rakt igenom allt vatten måste man även vara modig och tvätta fötterna!! Så idag gick vi till dusch-spiltan med en hink varmt vatten och en svamp och tvättade fötterna. Har tycker han ju inte alls om att vara så först så blev han lite lite upprörd men Matte hade med sig goda karameller och då kom han ihåg allt vi övat i somras och stod så duktigt stilla! För att bara öva så rasslade Matte runt slangen utan vatten, fast den är han ju egentligen inte alls rädd för. Men ska det vara så här blött så får vi öva ofta, och nästa kan kanske vi kan ha på lite rinnande vatten från slangen som inte kommer i närheten av Dino utan bara låter medans Matte tvättar fötterna med svamp.  Matte skulle så gärna vilja tvätta hela Dino från topp till tå!!!

 

Onsdag 28 okt:

20 minuters arbete med flera övergångar! Sadel och träns och reflexer på. Och eftersom det fortfarande är blött så fick Dino tvätta fötterna även idag. Idag kunde vi ha en liten pyttestråle från slangen som maskerades av en svamp. Men jag fick  tvätta alla benen.

 

Torsdag 29 okt:

Vattenpölsträning!! Jäkla regn!

Hej, det var inte vi!!

Lovar Matte, det var inte jag!! Det var Pluto!!

Busgrabbar!! De har demolerat ner frigoliten till små molekyler! Jag hoppas att de i alla fall inte svalt för i så fall kommer de att bajsa keso i morgon... 

Fredag 30 okt:

Vilar! 

Matte meckade fast lådans lock i hopp om att grabbarna skulle låta bli lådan.... i alla fall tills Matte kan göra den till tippen! 

Men nej.... det kunde de inte! De fick loss tillräckligt mycket för att kunna stoppa ner snoken och gnaga! Så där stod de och gnisslade sina tänder!!

 

Lördag 31 okt:

I dag var vi nere i lilla ridhuset och jobbade, det var längesedan! Dino tyckte det var lite spännande, det klampade ut en häst från en släp på långsidan.

Men han skötte sig bra tycker jag. Han hade ett litet bockbus men höll sig kvar på volten. 

Söndag 1 nov

Idag provar vi löshoppning för första gången! Japp sa Dino, detta var en kul ide! Det kan vi göra flera gånger!! 


Nu håller vi tummarna på att Dinos kropp fixade denna härligt vilda övning!! Jag låter film och bild tala för sig själv :D