Måndag 28 sep:

Kollar av Dino efter gårdagens bus med Chico och Pluto! Och han var så fin så!! Tralalala.....! 

Tisdag 29 sep:

Dino får vid lunch gå in till Chico och Pluto. Pluto var på annat uppdrag just vid lunch så när Dino kommer in går han fram och ställer sig och äter tillsammans med Chico direkt utan annat onödigt snack. När Pluto kommer så stod han och Dino och kliade varandra i säkert 20 minuter fick jag rapport om. Sedan kom farbror Chico och skulle lägga sig i och styra upp småpojkarna lite. Han styr omkring dom på ett mycket elegant och stillsamt sätt, lite för att liksom bra säga att här i hagen är det jag om Boss!

Och när Matte ridit Chico och pysslat om honom så går vi ut på volten och tar en check på hur Dino-kroppen rör sig. Den ser lysande fin ut så i morgon vid lunch åker han över till grabbarna igen! 

Onsdag 30 sep:

Dino på kollo hela eftermiddagen, massa kli med Pluto så klart!

Ett litet jobb på volten för att kolla status på kroppen och den såg lysande fin ut. Men idag var Dino så mentalt trött att jag nog hade kunnat kliva rakt upp och sätta mig på honom utan problem :)  

Dino-pojken sover nog gott inatt! 

Torsdag 1 okt:

Dino var så mentalt trött igår och eftersom han även i eftermiddag har varit hos grabbarna Grus och fikat så är han nog mentalt trött även idag. Så idag vilar vi! Och regnet hängde i luften vid lunchtid och just som vi satt på täcken öppnade sig himlen! 

Fredag 2 okt:

Tömkörning en liten stund på volten. Japp ser fortfarande fin ut. Dino har varit hos Grabbarna även i eftermiddag. Tur de håller sig i skinnet! 

Lördag 3 okt:

Tanken var att Dino skulle få trava över bommar idag, men regnet hängde strax över huvudet och det blåste mer eller mindre storm så vi skyndade oss ut för ett litet jogging pass! Rör sig fint, i vänster varv håller han volten hyffat rund och han bibehåller gångarten längre utan att jag behöver påminna honom hela tiden. Nu har han börjat på att jobba på själv. I höger var för han sig oxå fint, volten blir mer och mer rund men ibland är den verkligen väldigt kantig. Även i detta varvet så rör han sig nu mer självmant och bibehåller gångarten bättre. Höger varv är ju hans svåra varv men just nu så känns det som om att han börjar bli mer liksidig.

Han börjar även förstå att han ska söka sig lite framåt nedåt och så börjar han förstå att ibland ska man samla traven och ibland ska man öka traven. Han är väldigt duktig på att lyssna på mina muntliga instruktioner. 

Söndag 4 okt

Vilket tråkigt väder det blev på eftermiddagen, ett riktigt ösregn. Vi vilar!!