Måndag 24 feb:

Idag så har Dino-pojken busat friskt i hagen och det märktes när vi skulle borsta, han stod ju nästan still under tiden, han kan gott härja så varje dag tycker jag, helt på hans egna villkor :D 

Tisdag 25 feb: 

Matte pinade sig med ond rygg, en muskel som bråkar som fan, det gör skitont så idag blir det inte mycket gjort. Bara det allra nödvändigaste. Matte åkte hem och sitter nu i soffan med värmekudden om ryggen.

Onsdag 26 feb:

Borsta bort en massa hår.... 

Torsdag 27 feb:

Idag så övar vi på att spänna gjorden lite mer och hysta runt tömmarna runt hela kroppen. Och det lysande bra!

 

Fredag 28 feb:

 

Lördag 29 feb:

Trist väder igen, idag går vi ner till ridhuset strax innan kvällsfodring och tar några varv på lina. Tycker det ser lite bättre ut!! Och han var duktigt och höll sig på mattan och lyssnade bra på vad Matte önskade!! 

Söndag 1 mar:

Igår så hade Matte en som var här och kollade Dino med värmekamera för att se om hur Dino-kroppen mådde. Det var lite intressant faktiskt, han såg faktiskt riktigt bra ut över rumpan och hela bakdelen, och när han kände över hela rygg och rumpa så visade han ingen smärta alls. Han tycket snarare att det var skönt för när han tryckte och drog längs "typiska ont" ställen så ryckte det frisk njutfullt i den lilla mulen-snablen.

Däremot så visade kameran att höger fram mellan knä och kota var mer ansträngd, och att höger bog/armbåge/mellan framben inte var ok. Men mest själva området kring armbågen, där fick han laser och det verkade han gilla skarpt. 

Intressant, det var faktiskt i detta området som han hade mest ont i från allra första början. Det var där han satt fast och var jättestel och det är i det området som de andra två som varit och masserat och sagt att här har han ont. 

Han är även kiropraktor men eftersom Vet sagt att inget sådan får förekomma ännu så skippade vi det. Men han föreslog att vi ta en extra noga titt på just den armbågen! Det kommer helt klart att framföras.