Måndag 21 dec:

Idag upptäckte Matte en liten muskel på bakbenen :) Det tar sig! Till ridhuset för ett lätt 15-minuters pass i alla gångarter. Matte kan konstatera att det är dax för kiropraktorn att komma med sina magiska händer men det får ju vänta tills anläggningen öppnar igen. Men jag kunde även konstatera att Dino var pigg, rörde på sig villigt och verkar inte ha ont någonstans. Och detta trots att han igår tillsammans med Chico levt rövare i hagen och sprungit snabbt som vinden och gjort slide-stops.  

Tisdag 22 dec:

Fy vilket trist väder.... regn, regn och åter regn. Dino hade i alla fall inte rullat sig idag. Tack för det. Men blött var det!! 

Vi vilar....

 

Onsdag 23 dec:

Idag såg vi solen! Vi gick och jobbade i lilla ridhuset. Vilket gick jättebra! 

Försökte ta en helhetsbild på honom och det var inte lätt... snett och fel vinkel.

Torsdag 24 dec:

 

Fredag 25 dec:

Tidig stalltjänst och det är kallt och friskt i luften, idag blir det sol en liten stund i alla fall.

Tömkör och Matte konstaterar att Dinos kropp vill att kiropraktorn ska komma. Han är pigg och framåt och har inga åsikter om att röra sig men Matte ser att kroppen behöver hjälp.

Så efteråt så försökte vi stretcha och massera (vilket vi brukar göra) i hopp om att rätta till nacken/halsen. Det är i alla fall där som kiropraktorn brukar rätta till saker. Och när vi höll på så hörda vi ett litet knak.... kanske kanske... vi får se om han rör sig annorlunda i morgon.

Lördag 26 dec:

Minsann, han rörde sig annorlunda i dag, till det bättre. Och vi har även idag stretchat i hopp om att mjuka upp och släppa spänningar.

För övrigt så hade han trevligt med Chico häromdagen. En stillsam bra lek, i dag har de lekt gömma grimman. Det tog en ganska lång stund, trots dagsljus att hitta den. Och då är det en reflexgrimma..... en skitig sådan :D 

 

Söndag 27 dec

Vilar. De lekte gömma grimman även idag.... det tog en stund att hitta den.