Måndag 27 jan:

Vilket trist väder det blev idag! Matte som hade planerat en stund i paddocken, men nä det vill vi inte i ösregn! Så det blev bara en borstning och idag så promenerade Dino på Mattes nerver. Han var allmänt uppkäftig och matluckan glappade hela tiden med att nafsa och bitas. Så Matte blev arg på riktigt....! Efter det stod Dino helt still och såg förnärmad ut i exakt 2 minuter..... sedan hade han glömt. Men han var helt klart lite mer uppmärksam på vilket humör Matte hade....

Vi provad vår fina nya kapson, vars paket som försvann, hööks var snälla och skickade ett nytt, och när det kom så kom även det borttappade!

Tisdag 28 jan: 

Ösregn hela dagen, Dino är helt missnöjd och fullkomligen kastar sig ner i torven innan jag ens hinner få av grimman, när han är klar så får jag av grimman då kastar sig han ner igen och därefter så studsar han upp och gör lite galopp-piruetter i boxen! Knäppisen! Han ser ut som en oförskämt nöjd torvbale!

Han har verkligen stigit energimässigt de senaste veckorna..... och det känns bra!  

Onsdag 29 jan:

Ibland en liten liten stund får man lov att kela lite <3 

 

Torsdag 30 jan:

Dinospolingen och Matte går till padocken och tar oss en runda där, han håller sig mestadels i skinnet och vi kan stå still och öva lite, sedan så får han gå några varv på volten som blir väldigt liten eftersom det är ju så blött!! Och fina Dino kan inte sätta fötterna i pölarna. 

Han börjar se vuxen ut! Sååå fiinnn!! 

På vägen hem så, över gårdsplanen, så blir han som ett poppcorn..... de är ju tur att han inte bara drar iväg för han stannar snällt kvar och poppar på stället... *suck*! 

Väl inne fick han om gång med borsten, för vi passade på att gå till padocken innan det blev mörkt, borsta kan vi göra efteråt. Och oj vad han fäller, och det kliar som fan säger Dino. Han kliade sig själv och efter det så spottade han ut massor av hår från munnen :) 

Fredag 31 jan:

Tar en liten sväng i padocken och Dino sköter sig, men när vi väl skulle gå tillbaka till stallet så dök Dino Popcorn upp från ingenstans! Ja... han skylde på att det var Lilia som kom bakom som började.... att de alltid ska skylla från sig!  

Mätte Dino och vikten är just nu enligt måttbandet: 445 kg 

Lördag 1 feb:

Idag över vi oss på att gå omkring lite på gården och hålla sig i skinnet samtidigt och inte bete sig som ett liten popcorn! Han är visserligen ett snällt popcorn men ändå!

Söndag 2 feb:

Får nu mera nästan dagligen rapport om att Dino poppar runt i sin hage så fort någon går förbi. Och han har ju verkligen många som gör det eftersom det är enda vägen till skogen. Rapporterna säger även att det ser i alla fall inte ut som om han har det minsta ont i kroppen för han ser så mjuk och smidig ut så....

Jag tar detta popcornande som ett gott tecken att allt har vänt och går på rätt håll! Och eftersom Matte snart ska åka på resa och AL ska passa Dino och för att AL ska slippa allt popcornande så har mina bäst stallkamrater som redan känner till Popcornet lovat att hjälpa och ta in Dino varje dag då Matte är borta. Det känns skönt för alla parter!! Vi vill ju inte skrämma bort bästa AL <3