Måndag 30 nov:

Ja det tempas flera gånger om dagen. Dino är i alla fall fortfarande feberfri.

Idag skickade vi in Maskkoll inför höstens avmaskning eller inte.

Vilar.  

Tisdag 1 dec:

Japp, det blir avmaskning. Blodmask har han och i hög frekvens, odling pågår om det är stora eller lilla.

I dag gick vi ner till lilla för en runda på lina. Och japp det var piggt och glatt. Matte har en något rastlös pålle!

Onsdag 2 dec:

Hinner ner till ridhuset på lunchen så att Dino får sprattla lite!! Pigg och glad! 

Torsdag 3 dec:

Fortfarande ingen feber som tur är! Idag regnar det så vi stannar inne. I boxen börjar vi med en ny klurig uppgift. Vi ska lära oss göra Bergsgeten! Figge kunde den och det tog honom bara ett par veckor att få till den. Men å andra sidan så hade han innan vi började med den lärt sig en hel hög andra saker och startade på en annan nivå. Dino är mer eller mindre nybörjare på allt.

Så, vi fick börja med att han ska lära sig att sänka huvudet och hålla det kvar där nere..... "Varför det?" säger Dino som tycker om att vara ståtligt högrest.... Nåja, det ska nog gå! Vi övade även på kommandot "Stanna".... så att han står still!! Vilket är mycket svårt för han är som ett frimärke på mig när i vi övar och vet inte hur han ska göra för att få mer karameller.

Och förresten så är ju faktiskt Dino jätteduktig. Han kan tricket att stå helt still lös ute i hagen när vi tar tempen på morgonen! Han är för rolig, han slutar äta, blir lite som en staty och väntar tålmodigt på att termometern ska pipa, för det är ju signalen till att karamell är på ingång!

Han kan även göra samma sak när Matte ska klä på honom täcke/byta täcke i hagen. Han står lika duktigt still helt lös och väntar tills jag är klar och då får man karameller!! 

Så egentligen så kan han ju ett och annat trick redan!!

Fredag 4 dec:

Vilar! 

Lördag 5 dec:

Feberfri. Longering på morgonen och det bar allt lite spännande i ridhuset så tidigt. 

Söndag 6 dec

Fortfarande feberfri! Tömkör och Dino gick så fint idag, det märks verkligen att han har blivit mer balanserad och starkare.