Måndag 14 sep:

Efter gårdagens tokbus blev det endast en kortar pass för att kolla av kroppens status.... något stel men rörde sig ändå fint! 

Tisdag 15 sep:

Idag tömkörning men lite mer sting och krav. Idag fick faktiskt Dino jobba på lite längre, många övergångar mellan skritt, trav och galopp. Japp, han rörde sig fint faktiskt och ser finare och finare ut ju mer uppvärmd han är.  

Matte hade den långa tunga långpisken så jag kunde nå honom för att kunna aktivera honom lite mer. Han har liksom lärt sig att den korta körpisken behöver man inte bry sig om alls för Matte når inte .....

Onsdag 16 sep:

Dino svullen under hakan, just där finns ju inga tänder spånade vi om i stallet, han har inte ont, kan äta hur bra som helst, ingen feber.... undra om han blivit biten av någon elak insekt...

Dino fick vila idag. Mental träning på att stå still så Matte fick fläta. Först var han jättesur men sedan gick det bra! Fin <3 

 

Torsdag 17 sep:

Svullen i morse, inte svullen vid lunch, lite svullen i eftermiddag. Inte ont, ätit och ingen feber. Skumt detta!

Inget ansträngde arbete idag. Vi övade istället på att ha lindade ben.  

Fredag 18 sep:

Vilar, Läget samma som tidigare, fortfarande svullen, ingen feber, äter som vanligt. På måndag få veterinären komma och kolla. Om han inte blir sämre för då får ju vet komma i helgen. 

Lördag 19 sep:

Allt svullnad helt borta på förmiddagen när jag kom! Det här är helskumt. Och det var borta när jag kvällsfodrade.  Bara en liten påse kvar.

Söndag 20 sep

Ingen svullnad i dag heller!!

Kiropraktor var och kollade Dinokroppen. Han sa att han är starkare men behövde lite justeringar lite här och där. Och det som satt/sitter där är förklaringen på varför han bjuder mer framåt i vänster varv än höger varv.

Efteråt fick Dino jogga lite på lina och såg fin ut i båda varven.