Måndag 31 aug:

Idag har Bob suttit rakt upp på Dino! Inga problem sa han och såg stolt ut!! 

 

 

Matte har ridit idag!! Åh så härligt!  Det var så längesedan att jag misstänkte jag hade glömt bort hur man rider lätt!!

 

Tisdag 1 sep:

Idag blev det lite kroppsligt arbete men mest mental träning. Idag så drog Matte en skramlande kedja jämte, efter och runt bakbenen och det gick så bra så. Matte kunde dra kedjan över hela stallplanen över asfalt, grus och hela vägen in i stallet och det uppkom flera olika ljud och nä, Inga problem; sa Dino. Duktig Dino <3 

Idag var han lite lite skruttig....   återgår till 2 msk D-klo igen. 

Onsdag 2 sep:

Idag blir det bara en koll på om Dino tänkte bli mer skruttig eller inte, det är nog lite bättre idag. Undrar om han har tokracat i hagen eller nått.

Så idag är det mental träning, vi går till volten och har med oss en liten presenning.  Och vad vill du vi ska göra med den sa Dino nyfiket när han stoppade näsan i den för att undersöka när Matte packade upp den! Dino kunde utan någon som helst tvekan stå på den, Matte kunde vifta med den, kunde lägga den över ryggen på Dino, dra den upp över halsen. Dino bara flinade nöjt och tänkte att det här var ju lättförtjänta karameller!! På vägen över stallplanen drog vi presenningen efter oss så det prasslade och lät men det var då rakt inget att jaga upp sig för tycket Dino.

Efter det så blev det borstning och Dino fick idag nylackade hovar.

Och sedan så provade vi en del som tillhör selen! Och det var heller inget som bekymrade den duktiga Dino!

Torsdag 3 sep:

Idag har Bob skrittat på Dino! Duktig Dino!

 

Fredag 4 sep:

Vilar både kropp och knopp idag! 

Lördag 5 sep:

Tömkörning på volten, lite sprattel blev det. Dino har ju tagit det lugnt nu några dagar. Idag såg han ganska fin ut igen! 

Söndag 6 sep

Sadel och träns med tyglar på. Stigbyglar ner och så fick lillpojken jobba lite. Han såg fin ut och efter uppvärmning så fick han göra övergångar mellan trav och galopp. 

Som avslutning över vi vid pallen, Matte stiger upp på pallen, hänger lite går ner flyttar pallen från Dino, kliver upp igen på pallen och ber Dino justera in sig så att han hamnar på rätt plats!! Duktig Dino som kommer ihåg gamla lektioner!!