Måndag 13 jan:

Efter att hela dagen behövt hålla koll på den nya lillflickan, förmodligen busat i hagen idag, bus i hagen i söndags och bus på volten i lördags så kändes Dino lite trött idag. Men inte så trött att han kunde låta bli att få lite fnatt när han gick in. Det brukar han inte få utan då brukar han sköta sig.

Nåja, det blev borstning, och så fick han prova på att ha dressyrsadeln på ryggen. Inga problem! Och så provade vi racingdojerna!

Tisdag 14 jan: 

Vilket trist väder! Regnet öser ner och Dino ser som vanligt ut som en torvbale strax efter intag!! På vägen in från hagen går vi till stora svarta vattenpölen och det gick snabbare att ställa fötterna i idag. Sedan blev det inte mycket mer gjort för Matte har nog lite feber. 

Onsdag 15 jan:

Matte fortfarande lite feber, förmodligen en urinvägsinflammation. Dr tycker att Matte ska äta antibiotika.... och hon fick väl ge sig eftersom febern gått upp till 38. Matte som har försökt laga tarmen/tarmfloran i mer än ett år..... att äta antibiotika är ett nederlag faktiskt. 

Dino fick brottas lite med vattenpölar på vägen in från hagen så han får känna sig lite stolt och nöjd. Allt känns lite hopplöst just nu, Matte bara går och väntar..... på att få klartecken på att få sätta igång med allt möjligt.

AL var och skötte om Dino en stund, så han fick en omgång med borsten och blev ompysslad och beundrad. Han skötte sig väl! Och det är ju bra för AL ska passa Dino när Matte ska resa bort.

Torsdag 16 jan:

Matte mår bättre! Idag så kommer även AL så vi hjälps åt! Dino får en omgång med borsten mot allt löst hår och allt kli på hela kroppen! 

Han får även sina fötter lackade och så får han prova sin sadel igen!


Vad gör du där inne Matte? AL sa han tittar efter mig varje gång jag går in dit!

Sötnöten <3 

Btw så hittade jag denna i hölådan i hagen! Dino-pojken har tappat en mjölktand och börjar bli stor!! Undrar vad tand-fen ska komma med nu!! 

 

Fredag 17 jan:

Inget nytt som inträffat. 

Lördag 18 jan:

Inget nytt i dag heller. 

Söndag 19 jan:

Idag så blev det en lite promenad ner på framsidan som upplevs ganska spännande. Vi övad även på att bara stå och hänga och göra ingen ting en lång stund. Det är en svår uppgift men det gick bra. Det händer ju saker överallt här på gården och titta får man, men man måste stå still och hålla sig lugn i sinnet.

Fäller som bara den, och det är såååå skönt att bli borstad och kliad på kroppen, och jag tror minsann att det känns som om han har mognat lite. Han är inte lika "stimmig" utan kan nu stå still i boxen och jag han borsta honom lös, sätta på/ta av täcket när han är lös, jag får smeka honom över öron, ögon, näsa mun utan att hans "nappa tag" i mig och han sänker huvudet när jag gör detta!