Måndag 22 jun:

Vila.... Matte har ont i ryggen.... typ ryggskott..... jävla skit 

Tisdag 23 jun:

Vilar, Ja det är inte så där enkelt att hitta på något när Mattes rygg är kass.

Onsdag 24 jun:

Vi går till volten och Matte ber Dino röra lite på sig och träna lite på övergångar, ser att han är lite skruttig igen, han ser precis likadan ut som han gjorde innan kiropraktorn var här och rättade till en massa i nacke och hals, han är bokad och på ingång igen för det är ju inte alls ovanligt att sådant hoppar tillbaka när det suttit fel länge.

Torsdag 25 jun:

Vi masar oss till ridhuset och arbetar en liten stund för hand. 

Fredag 26 jun:

Börjar med Anica D30 och Silica D12  igen.

De kör in hö så hela gården är full med vagnar och maskiner, så dagens mentala träning var att i hagen öva på att bli svampad! Det gick under protest men det var ju så rysligt varmt så det borde ju förr eller senare anses som att vara skönt att bli svalkad. 

Lördag 27 jun:

Morgontjänat! Så när allt är klart så övar Matte och Dino på att svampas med vatten, vi är i hagen och det går lite lättare idag faktiskt.

Framåt kvällen så går vi ner till ridhuset med och övar lite för hand, går faktiskt riktigt bra idag. Klart bättre flyt! 

Söndag 28 jun

Trots trött rygg så genomför vi lite arbete för hand, Matte filmar för att få det dokumenterat hur illa det ser ut nu i början. Och då är vi extremt mycket bättre än första gången. Men vi knogar vidare i väntan på att kiropraktorn ska komma och knuffa allt på rätt plats igen. 

När vi jobbade idag så blev han rädd när den stora järnddörren rörde sig i vinden, den gnisslar.... och for iväg. Men jag tycker faktiskt att han blivit betydligt bättre på att behärska sig när han blir rädd ju. Hade detta varit för några månader sedan hade han inte stannat kvar så som han gjorde idag. Och samma är det med duvorna och fåglarna som är i ridhuset, han inser ganska snabbt att det är fåglar och inget att bryta ihop för. Man får reagera men inte bryta ihop och panikfly tycker Matte.

Dagens höjdpunkt var när vi längs väggen, övar på att gå lite långsammare och Matte plötsligt "kastar" in övningen att stå i en korrekt halt! Detta var de allra första gångerna vi gjorde detta och jag tror vi övade på de 4 ggr och det gick snabbare för varje gång! Duktig Dino.  

Det är ju lite som att titta på när målarfärg torkar men detta är efter några gångers träning starten. Det går trögt i början men Dino-pojken har många åsikter, lite teflonpanna, lite tonårstrots om olika saker men han försöker och på slutet så blir det bättre. Hihihihi.....