Måndag 1 jun:

Idag fick Dino-pojken prova sin nya tömkörninggjord! Och det gick så bra så. Svanskappan var mycket för lång så där måste nya hål göras! Vi kör våra 10 minuters-pass och tycker Dino såg fin ut i dag med. Det har varit varmt idag men eftersom Matte tänkte till så fick Dino stå och vila i stallet en stund innan han fick jobba!  

Tisdag 2 jun: 

Idag har Dino för första gången rört på sig i alla gångarter med sadel på ryggen. Dino tyckte nog att det var lite skumt för han var så långsam och ville inte alls röra sig framåt. Han såg lite skeptisk ut men uppförde sig exemplariskt.  Duktig Dino

Onsdag 3 jun:

 Duktig Dino, idag hade han lite mer energi under fötterna och kunde galoppera åt båda hållen för nu har han ju känt på hur det känns med att bära sadel en gång!

Torsdag 4 jun:

Idag får Dino guldstjärna! Det vandrade förbi ett helt gäng ponnys och sedan ett helt gäng stora hästar och Dino stod bara lydigt still som Matte önskade. BRA.

Idag fick Dino röra sig utan sadel, och japp idag rörde han sig "bättre" och kände sig inte hämmad och ovan. Det jag ser är att han ser svagare i höger varv och idag så bad Matte att han skulle "aktivera" höger rumpa lite mer och jag tyckte minsann att formen blev lite lite bättre. Han har oftast alltid bättre grundform i vänster varv. Att fatta galopp i vänster varv och bibehålla den är lättare än i höger. I höger så tar det längre tid "innan han blir klar" och fattar galopp. Tänker att vi ska öva i höger varv en smula mer än i höger och se om vi kan få honom mer liksidig.

Idag fick han för första gången sprattla på volten med benskydd! Han stampade lite i boxen innan han gick ut men sedan gick det bra! 

Fredag 5 jun:

Vilar helt och hållet! 

Lördag 6 jun:

Idag så fick jag med filmkameran och får hjälp med att filma. Det är nu i morgon 2 veckor sedan kiropraktorn var här och lossade nacke/hals och jag tycker det hänt massor denna tiden. Matte ser ljuset i tunneln! Hurra!!

Här är dagens pass från start till slut, ca 6½ minut, det är ungefär samma tid vi tränar varje gång vi tränar. Dino snubblar en gång och då blir han förbannad efteråt! Hihi...! Och idag testar han ett rakt bett för nu gäller det att hitta det som Dino gillar bäst!  

Dagens Dino

Söndag 7 jun

Duktig Dino som idag för 3:dje gången longeras sitt sjukgympapass på 5-10 med sadel. Idag hade vi till och med på stigbyglarna, det satt visserligen högt uppsatta och dinglade inte men de var där och förde lite oväsen! Dino tog det med ro och idag så rörde han sig lite mer naturlig även med sadel.

Var och fikade hos Chico innan han åkte på bete. Vi kommer att sakna honom.