Måndag 25 maj:

Dagen efter kiropraktorn och Dino ser trött ut. Det var helt platt i boxen som han har nog legat och snarkat hela natten.

Vi fick order om massage och arnikagel. Matte har på gång men under tiden så masseras hals och nacke och Dino var först lite skeptisk och hade svårt att bestämma sig för om det var skönt eller inte. Han började i alla fall gäspa många gånger.

Så dagens uppdrag blev borstning, massage och vila!  

Tisdag 26 maj: 

Samma upplägg idag, borstning, massage och vila. Idag hade Dino bestämt sig, det är skönt!! Han stod helt stilla som en staty nästan! Och jag fick röra nacken på ett annat sätt. Nu i efterhand så kan man ju vara efterklok..... för han har inte gillat att jag borstar honom uppe vid nacken. 

Det har i alla fall gjort jättenytta så här långt. Ska verkligen bli spännande att se honom röra på sig. 

Onsdag 27 maj:

Fortsätter samma upplägg och med borstning, massage och vila. Och japp, Dino tycker nog att det känns fint. Matte blir varken uppäten eller nerputtad från pallen :) 

Kör även med massageapparaten lite över hela kroppen, idag upptäckte jag att han nog tyckte att det kändes lite mysko på ryggen, typ strax bakom "sadeln", så det är nog spänningar som släpper och han blir öm i musklerna lite här och där. Så vi tar det varligt och Matte är uppmärksam på mysko reaktioner!

 

 

Torsdag 28 maj:

Idag kunde jag inte hålla mig längre, Dino fick gå några varv på lina. Och Matte är försiktigt hoppfull, Dino hade mer framåtbjudning direkt i sitt sämsta varv och jag tycker minsann att han rörde sig bättre. Själv verkade han mycket pigg och glad!

*Håller tummarna* 

Fredag 29 maj:

Lite mer försiktigt hoppfull!! Dino såg lika fin ut idag, bra energi i framåtbjudning direkt i sitt sämsta varv, lite spring och bock blev det men jag tycker han gjorde detta på ett helt annat sätt än tidigare. Han frustade lite! 

Han hade varit pigg när han skulle ut i morse, och han var sprattlig när jag tog in honom igår.

Sedan fick Dino en borstning och massage <3   

Lördag 30 maj:

Dino-pojken ser fin ut idag oxå! Fräser iväg i sitt "dåliga" var med en helt annan bjudning!! Idag för första gången så longerade vi i träns. Dino-pojken har ju liksom på senaste tiden promenerat lite på Mattes nerver och levt rövare och fräst iväg lite som det passar honom själv. Idag stod Matte helt still och bara höll emot när Dino tänkte röja iväg lite som det passade...... VA.... sa han förvånat.... VAD HÄNDE!?? Hehehe.... tänkte Matte och log, nu minsann får det vara slut på att hänga som en vante efter honom... !! 

Dino skötte sig exemplariskt efter detta och gav sig inte in på mer röj!! 

Söndag 31 maj

Fortsätter med massage! Idag var det inte jättepiggt på volten, det har varit mycket varmt hela dagen så vi alla blir lite värmetrötta då. Vi joggar en stund båda varven, sedan skör vi övergångar mellan skritt, trav och galopp en stund i båda varven. Förutom att han var lite tröttare idag så tycker jag han såg fin ut.