Måndag 6 jan: 

Dagen till ära så blev Dino avmaskad. Det skulle ju skett för ett tag sedan men det har liksom inte varit läge. Men nu är det gjort. 

Stulen bild från FB som uppfödarMatte lagt in på pappa Donosos sida.  

Vilken liten söt pynt <3 

Tisdag 7 jan: 

AL kommer på besök och lär känna Dino. Hon ska ju passa honom när Matte ska åka till Vancouver och titta på NHL med Husse!

Dinosen är en liten filur och testar lite..... hmmm!

Onsdag 8 jan:

AL kom även idag, hon fixade allt med täcke och borstning medan Matte var på annat håll och fixade annat. Matte har instruerat AL att man får läxa upp små slynglar om det behövs! Idag skötte sig Dinosen bra!

Och som avslutning så torr-tömkörde vi lite i boxen igen! Tömmarna kan sladdra runt överallt utan att det verkar bekymra pojken!

Matte och stallkompis konstaterade även att Dinos hela kropp vuxit till sig och pälsen glänser! Han är en snygging!!  

Torsdag 9 jan:

Vilket regnväder......  och då måste Dino torka sig snabbare än blixten när han kommer in och dyker ner i torven direkt. Och ser så klart ut som en torvbalen när han är klar.... 

Fredag 10 jan:

Lika trist väder idag..... och Matte har en ny torvbale vid intag....!! 

Lördag 11 jan:

Idag fick Dino rasa av sig lite på lina. Han är rysligt fin när han sätter den sidan till! Mycket sprattel blev det och han såg så nöjd ut efteråt!

Vi har dessa dagarna övat lite på att Matte ska kunna lägga händerna runt Dinos huvud/näsa/mun utan att han automatiskt måste fladdra med munnen och "bita" i det som råkar röra honom. Det kräver stor koncentration från honom och det lite som "ticks", och det är säkert ett typiskt hingstbeteende. Vi övar varje dag och det började med att Matte ska kunna hålla om och hålla kvar hans huvud med minste möjliga tryck då han står utan grimma. Han fattade mycket snabbt och står nu helt blixt stilla i en microsekund till att börja med men nu kan jag be om flera sekunder.  Och så har ha lärt sig att "tigga" på ett "snyggt" sätt när han står i boxen. Ska försöka filma honom en dag!

Söndag 12 jan:

 Stolt Dino har enligt önskemål från Matte ställt sina förnäma fötter i den vattenpölen som Matte valde ut! Det tog en liten stund och det gick några karameller men han gjorde det!!

För övrigt så är han kär! Det har kommit en ny liten ung gul flicka i hagen jämte. Så när Dino gick in så ylade lillflickan högt och som den stora starka man Dino är måste han ju svara! Matte tyckte mest att han uppförde sig tramsigt! Suck!