Måndag 30 mar:

Idag fick Dino en lite tur på linan. Han skötte sig faktiskt och joggade fram i maklig takt. För övrigt hittade vi inte på något särskillt.

 

Tisdag 31 mar: 

Idag får Dino fika i hop med Chico! Så mysigt och de kliade manke och länge, åt och det gick ganska lugnt till! Duktig Farbror Chico som dämpar ner ungpojken! De fikade ihop i lite mer än en timme sedan fick Dino gå tillbaka till sin egna hage. 

På vägen in till stallet så har Matte lite fiffigt tänkt ut att om man tar lilla bron som är lite mer än 1 dm hög, så kan Dino och Matte utöva lite sjukgymnastik där, det blir lite som en stepp-up-bräda så Dinos bog med alla tillhörande muskler han jobba lite och stärka. Vi började idag meden 5 stepps! 

Och efter detta så stod Dino och såg megatrött ut och nästan somnade. Han brukar minsann stå och leva om och skrika "Halloo....! Kommer du snart så vi kan hitta på något!" 

Det blev inte mer än så här idag när de träffades! BRA! 

Onsdag 1 apr:

 Även idag så får Dino fika med Chico under förmiddagen under ca 3 timmar. 

Kan i alla fall konstatera att rörligheten i högerbogen inte verkar påverkad och det får man ju anse som bra :) 

Torsdag 2 apr:

Fredag 3 apr:

Bästa Dino är även idag och fikar hos Chico. Han fick fick gå över vid lunchtid och gick ungefär till så här:

Dino: Hej!
Chico: Hej, kom och fika!
Dino: Japp jag kommer!
Båda: nomnomnom....

Men sedan så fick vi rapport på att dom minsann busat till det lite... nåja... lite bus måste man ju få göra!

Lördag 4 apr:

Dino spenderade hela dagen hos Chico! 

Söndag 5 apr

Matte har idag konstaterat att hon måste öva Dino på att ledas på hans högra sida. Han är så vänstervriden att det är inte klokt. Han vill hela tiden byta sida och det är svårt att lära honom nya saker från den sidan. Så vi börjar från början, att ledas på höger sidan. Matte ska villigt erkänna att det är avigt på den sidan men vi måste bli klart bättre! Så, nu har vi något mer att öva på!

Varmt och gott ute idag så skönt att få vara utan täcke. Och förmiddagen tillbringade han tillsammans med Chico. Sedan när Chico skulle på tur fick han gå in i sin egen hage.