Måndag 9 mar:

Vaknar av att AO ringer och säger att Dino har nog ont i magen..... Matte hoppar i kläderna i raskt takt!

Ja, det är något som stör lill-pojken <3

Matte tar tempen som är bra, Dino passar på att kissa när han är inne, han har bajsat som vanligt under natten, vi delar ett äpple och det smakar  han glatt i sig. Vi går ut i hagen igen och Matte följer med till mat lådan och då börjar han äta. 

Så under tiden på passar Matte på att mocka, mocka hagen och blanda mat och fixa och stannar i 1½ timme och under hela tiden så uppförde han sig helt normalt. Matte åker och jobbar till lunch och då har han bajsat, druckit ätit upp all mat och smaskar glatt i sig lunchen.

På eftermiddagen är han helt som vanligt och piraya-snoken drar och sliter som vanligt i Mattes kläder.

Vi går ut på longervolten och joggar några varv åt båda hållen

Äter och smaskar i sig eftermiddagsmaten glatt och njuter av en avborstning, hatar fälltider!

Jag tror att han hade en liten fis på tvären, och att det är linfrökaka som orsakat det. Förra gången han hade ont i magen då vet var här så hade han fått linfrökaka och han har inte fått det en enda gång sedan dess. Nu hade han i tre dagar fre, lör, sön fått kanske max ½ dl inblandat med mycket vatten i eftermiddagshinken... och idag måndag hade han lite magknip. 

Dinos mage gillar inte linfrökaka har Matte lärt sig nu, en gång kan vara slumpen men två gånger är en helt annan sak! Skönt att det gick över av sig själv.

Tisdag 10 mar: 

Idag lekte Dino rally-räka med bredkas i hagen så han verkar må toppen :D BRA!

Regn och trist så vi höll oss inne istället. Han fick på sig benskydd på alla benen och boots fram. Han var inte helt nöjd. Jag fick onda ögat...

Och stamp med foten för att visa sitt missnöje tydligt!!

 

Onsdag 11 mar:

Blåser mer eller mindre storm idag, hästarna är vilda och Dino hans kamrater lever loppan :D 

Han följde med in under ganska godkända förhållanden..... det sprack bara en gång :D 

Inne var han nöjd med lite mellanmål, lite borstning och så på med benskydden igen..... Boxgrannen meddelade att han såg något förnärmad ut och var tvungen och veva med frambenet. Som för övrigt kan lyftas väldigt högt såg vi... mycket bogfrihet där!!! Den spanska skritten kan nog bli fin :D 

Torsdag 12 mar:

Vione vad det blåser idag! Dinopojken fick minsann komma in tidigare, Matte hade då rakt inte lust att lotsa in ett poppcorn med typ 30 m/s i byarna. Och det gick ju inte att gå ut senare för då blåste det lika mycket. Så för att trötta ut hjärnan lite så la vi på en sadel, vojlock och sadeljord...

Va är det här???

Okey då....

Snygg pojke <3 

Matte tycker minsann att han fyller ut sadeln riktigt bra!

Fredag 13 mar:

Tar en tur på longervolten och till en början var Dino tam.... sedan var han vild en stund och fnorkade! Han han helt klar både raca, bocka, hoppa åt som en tjurfäktningshäst och så på bakbenen. Sedan såg han mycket nöd ut!

Men han var rysligt duktig att gå in från hagen! Den lille spelivinken :D  

Lördag 14 mar:

Mattes tur att kvällfodra och då passar vi på att gå ner till ridhuset, det blev inte mycket gjort för Dino såg lite skruttig ut. Förhoppningsvis så har han träningsvärk från igår för då härjade han lite mer än vad Matte tyckte var nödvändigt.

Men han fick träna på att ha en gjord på sig, och när den kommer på så blir han såååå lååångsam sååå och vill helst stå helt still :D

 

Söndag 15 mar:

Fint väder idag och solen sken. Det var inte igår! Välkommen solen!