Måndag 18 nov:

Dino får en lättare jogging på lina, han håller sig lugn och lite loj. Men jag tycker mig känna att han tar för sig lite lite mer i höger varv och är lite mer villig att röra på sig och jag tycker att han idag såg ganska liksidig ut.

Väl inne så får Dino äta medans Matte rider Chicho. Därefter så borstar vi, leker hovslagare, får stå med reflexband på båda fram, han fick sitt blåa skärp runt magen. Och så introducerade Matte en riktigt tömkörningsjord. Den gick bra att lägga på och ta av. 

Matte kan nu lägga på och ta av Dino täcket i stort sett utan problem. Duktig pojk! 

Tisdag 19 nov: 

Vilket tråkigt väder idag! Åkte och skulle mocka till Dino och det här fann jag!

Jag kan gå in nu!! Det går lysande bra faktiskt! Matte var och kände, det var både torrt och varmt under täcket så den stackaren fick vara kvar ute! Han stod kvar på samma ställe och väntade vid 16-tiden när jag kom från jobbet!! 

Onsdag 20 nov:

Matte har lunchen idag, passar på att gå ner till ridhuset och longera. Han ser fin ut i vänster varv men han är fortfarande inte helt ok i höger varv. Skritten ser fin ut, bra övertramp, nästa gång ska jag kolla mer ordentligt om han ser liksidig ut i båda varven i skritt. 

Nu när framdelen och bogen lossat så får jag känslan av att det är höger bakdel som stör..... hmmmm! 

Torsdag 21 nov:

Idag tog jag av Dino täcket i boxen helt lös, det gick super!! Vi borstade och fixade och till och med kratsade hovarna helt lös, det svåra är att få honom stå kvar och still på samma ställe. :D 

Idag var han kvar ute nästan helt själv, inga problem sa Dino!! Channie var ute men det är en bra bit mellan dom!  

Love is in the air!!

Channie och Dino <3 

Fredag 22 nov:

Vilket tråkigt väder det varit idag! Regn regn och mer regn! Så mycket regn så Dino fick minsann på sig en halsduk!

Och när han fick komma in framåt 14,30-tiden tyckte han minsann att han hade behövt komma in betydligt tidigare så att han hade kunnat slänga sig ner i torven och torka av sig. Han knäar ju nästan samtidigt som han kommer in i boxen. Men Matte kollade, han var minsann både varm och torr under täcket!! Lite regn får man tåla!  

Lördag 23 nov:

Idag har vi varit och fixat i Dinos hage, eftersom den platsen där Figge hade sin låda dög alls, Dino ville inte äta där. Så fick vi flytta ifrån det fina underlaget som lådan stod på.... Nu har vi fixat med nytt underlag så det inte ska bli kladdigt om fötterna.

Gissa om någon är nyfiken och ska vara så nära som möjlig och övervaka allt! Fast ett och annat varv drog han mest för att Husse "jagade" på honom lite! Så idag motionerade han sig själv!

 

 

 

 

 Måste säga att jag är imponerad av Dino, när barnen var där så uppförde han sig så exemplariskt, lugn och stillsam när han pratade med dom. Så pratar han då rakt inte med vuxna som hälsar på honom. Och han ser onekligen nöjd ut att stå mitt i flocken :D 

 

 

Söndag 24 nov:

Dino ska få mer massage!! Som blir ompysslad den lille valpen :D 

Intressant, och japp visserligen så var han lite öm fortfarande både här och där, det satt kvar rester mellan frambenen/ höger bog där det satt massor sist. Han var även öm insida vänster bak, men det satt mest i höger bak. Hon tryckte och körde med IR-terapi överallt! Och han var duktig hela tiden men tålamodet tröt lite på slutet. Ska bli spännande att se hur han rör sig om några dagar!

Dagens: idag så kunde Matte lägga på  täcket medans Dino stod helt lös!! BRA!!