Tanken var att vi skulle köra ner Dino till veterinären på söndag kväll men det blev inställt på grund av kräksjuka hos veterinären.

Vi bokade om till onsdag, var och lämnade honom kl 14. Men så hade det kommit in en riktigt ful sårskada som tog lång tid, jag hann se den innan jag körde så jag förstår att kastreringen inte hans med.

Kastering på torsdagen, fick vara kvar över natten. Allt gick bra men veterinären var lite velig om han skulle få åka hem på fredagen eller inte, han tyckte att såret behövde en ordentligt tvätt till. Så han fick stå kvar. 

Så, på lördag..... så är vi kanske äntligen hemma på riktigt

 

Japp på lördagen fick vi hämta honom. Så i lugn och ro lastade vi. Utrustad med massor av äpple som verkar vara en motivationshöjare! Han gick på släpet helt själv, utan stress och han fick utan protester backa ut igen om han ville. Dealen var, en fot framåt=lite äpple, och den dealen räckte hela vägen in i släpen. Det blev ett mycket bra träning och ska han snappa upp saker och ting så här snabbt så kommer det här blir så kul!! Det finns ju så mycket att lära honom!!
 

Släppte ut honom i hagen direkt, stackarn hade ju fått stå inne i flera dagar. Men trots det så uppförde han sig lysande bra! Han fick komma in, äta lite, stå för sig själv en stund och sedan så övade vi på att få "ta på" mellan bakbenen. LH stod och matade honom med kraaft groov styckvis så länge jag fick lov att känna och röra. Det gick och så lysande! 

 

 

Söndag 13 okt:

Dino drar en repa i hagen, han verkar inte ha jätteont i alla fall. Däremot så går han igång på flickorna så det rinner allt fortfarande lite testosteron i ådrorna. Och inte fick jag tvätta och att ta tempen provad jag inte ens! Men å andra sidan så ser han inte värre ut, det droppar som det ska, han är pigg och glad och matglad!! 

Han tycker matlådan är mysko, och för att inte tala om den isolerade lådan som vattnet står i. "Ja jag tänker då rakt inte dricka ur den!!" Sa han med svajande bokstäver och uppspärrade ögon! Höet fick jag ta ur matlådan och lägga jämte så där stod han och vaggade fram och tillbaka för att snappa åt sig lite mat. Men maten utanför lådan var uppäten när jag kom näst :D 

 

I väntan på att Dino ska växa till sig och ta sin Matte på tur så fick idag Matte låna Chico. Det var minsann längesedan man gjorde en uteritt. Som jag saknar det!! Chico ställde i alla fall upp och traskade i väg med långa ståtliga steg, med sina vita glada öron som stod rakt fram som trumpeter.

Och när EF skickade bilden så såg jag en annan bild, tagen på bar gärning med att fånga ett foto <3

 Bästa älskade Figge <3