Måndag 24 jan:

Reprisbild - Matte saknar Dino - och stallet - och alla människor - och att få mocka - packa påsar - och bara hänga i stallet. Fan vad trist <3 

Dinorapport: Idag promenerade vi runt på gården och utebanan. Sedan longering på utevolten och han gick sååå fint💪🐴😄 Nu har vi enats om knapparna igen😀 Riktigt fin Dino idag🐴🤗

Matte har inte hysteriskt ont för tillfället och har idag varit hos sjukgymnasten och fått två små övningar som ska utföras och sedan återkomma om 5 veckor. Han kunde se röntgensvaren och berättade mycket mer än ortopeden, den har faktiskt skador både här och där.... nya och gamla. Har begärt att få ut en kopia på svaren för att läsa själv.

Tisdag 25 jan:

SE rapporterade att Dino gjort en djupdykning i leran och såg då rakt inte trevlig ut!!

Onsdag 26 jan:

Matte har i alla fall jämna hanterbara plågor för tillfället. 

Torsdag 27 jan:

Ännu en dag med jättefin Dino. Tömkörning och sedan promenad runt på gården fick han av AL

Matte duschade... ja det gick ju sådär, jo jag blev lite renare men på bekostnad av att det började göra mer ont. 

Fredag 28 jan:

SE rapporterar att Dino snurrat upp henne med tvist flera gånger och han såg förmodligen rätt nöjd ut efteråt. Men SE kämpade på och till slut blev det som hon ville. BRA! Matte vet att när han är på det humöret och har sprattel i kroppen så är det svårt att hinna med och se den första lilla tendensen då man har en microchans att hindra det. Men övning ger färdighet.

Japp, idag är det lite sämre efter gårdagens övning i duschen. Förhoppningsvis så blir det inte värre utan stannar här och börjar bli något bättre redan i morgon "Håll tummarna"

Lördag 29 jan:

Hej matte!

Idag var vi inomhus, inte lika roligt som att vara ute, om du frågar mig, men jag skötte mig bättre! Jag fick öva på övergångar och tempoväxlingar åt vänster. Åt höger så gick jag fint vid något tillfälle och sen snurrade jag upp den lilla tvåbeningen i traven 😊😊😊😊😊, hon var mindre nöjd, jag förstår inte varför 🤣🤣😱😱!

Jag lät inte heller henne komma över på höger sida efteråt för att kunna få ut mig igen utan jag bara backade och vände så att jag hela tiden hade mulen mot henne, men lurig som hon var så lyckades hon överlista mig 😓😓 så vi avslutade med att jag skrittade några varv runt henne.

Jag fick karamell efter det ☺️☺️☺️☺️

När vi kom tillbaka till stallet så fick jag min eftermiddags soppa, som var lite för varm till att börja med och hon stod och skrattade lite åt mig för att hon tycke att jag såg rolig ut 🥺🥺🥺🥺.

Saknar dig matte! Hoppas att du blir bra snart så att du kan komma och hälsa på i alla fall! 

Lite senare på kvällen kom följande bild från LH, Dino tog sig en liten eftermiddagslur <3 I natt ska det storma som tusan....

Mattes kropp har i alla fall inte blivit sämre, den är ungefär som den var innan jag duschade i torsdags. Så det tog ungefär lite mer än 24 timmar att repa sig från duschen.

Vill verkligen komma igång att röra på mig mer, men nu när jag vet att jag har en kotkompression så måste jag hia mig och låta den läka mer innan jag börjar belasta. 

Jag har bestämt mig för nu jävlar ska den här kroppen bli jävligt vältränad. 

Söndag 30 jan:

Dino vilar och det stormar friskt hela dagen. Husse kör SE fram och tillbaka från stallet!!