Måndag 10 jan:

Dagen roliga rapport från AL och Matte log brett för hon kunde se framför sig hur det såg ut:

"Idag var det en buspojke🙈 Ute på sandbanan, lite småkallt, det började bra 👍. Sen kom blåljusbilen🚒🚑 Sen kom traktorn från hagen🏎 och fyllde på vatten 💧 i karen. Sen fick Gizmo och hans kompis fnatt-då släppte Dinos alla hämningar🤪😜🥰 Fyrfotahopp med skruv och landa i andra varvet, för att nöjt skaka på huvudet och komma intill mig och se belåten ut😄 Jag ser på hans öga att ”nu kommer det, är du med?!” Vi fick ett par bra avslutande varv i trav o galopp🐎 Fördelen är att han har motionerat sig själv väldigt bra."

Matte spatserar långsamt runt med en rollator och satte sig i en fåtölj i tv-rummet för att få sitta upp lite, men när hon skulle resa sig upp tappar hon balansen och sätter sig ner i fåtöljen lite abrupt och ryggen knakar till rejält....... blev livrädd på riktigt alltså, det gjorde inte direkt ont, var nog mest chockad, men tar mig in till sängen och känner hur det värmer i ryggen. Är så klart mycket orolig om hur det här ska sluta....... blir det rakt ner i det svart hålet igen......

Tisdag 11 jan:

Vaknar på morgonen och känner att det är i alla fall inte sämre..... *pust*!! Dagen går och jo minsann, kanske det där knaket  var ett bra knak. Framåt kvällen så är jag säker på att det var ett bra knak för jag kan återigen använda mina ben och gå utan att få kramp i ryggen, kan kan använda mina armar mycket mer och ta stöd utan att min rygg krampar. 

Onsdag 12 jan:

Promenad runt gården i 15-20 min och 10-15 min longering. 

Matte var naprapaten och fick en behandling och var helt klart bättre och han var så nöjd med att kroppen fixat till att släppa den där låsningen själv.

Torsdag 13 jan:

Dino vilar och äter och har knappt tid att hälsa till Matte! Det stormar friskt och då är det skönt att vara inne, och det är ju risk för stormskador!

Matte känner på morgonen att det gör inte lika ont att stiga upp.... och hon kunde sent på kvällen, när medicinerna varat i många timmar och var slut och skulle fyllas på, resa sig ur sängen och gå på toa utan att det gjorde hysteriskt ont. Så knaket och J:s behandling har hjälpt. Det har jag inte kunnat göra på länge.....

Fredag 14 jan:

SE tar hand om Dino idag .... om jag nu har uppfattat det rätt

Lördag 15 jan:

SE tar hand om Dino idag .... om jag nu har uppfattat det rätt

Söndag 16 jan:

Det varar inte så länge där stegen framåt - Fått bakslag igen och ryggen är sur som fan. Matte är less, skitless på allt.