Onsdag 23 okt:

Matte kommer som vanligt förbi för att kolla och släppa ut Dino. Idag är svullnaden ännu bättre, OCH han har vaknat från sin dvala för på väg till hagen upptäckte han att en av "hans flickor" gick i padocken och då flödade det nog lite rester av testosteron i kroppen för då var han tvungen att snacka högt och brösta sig lite. Men han tog en tillsägning om att man ska hålla sig i skinnet bra, och gick lydigt vidare. 

Väl ute i hagen så ville Matte se lite trav, japp visst kan jag det sa han glatt och ruskade på huvudet och skuttade iväg med tjolahoppsasteg! Och han var klart mindre skruttig i sin rörelse idag, BRA!

Pust, vet var här vid lunch och han fick en omgång penicillin igen, och en grundlig tvätt, allt gick bra!! Vet tyckte att han ska ha medicin även torsdag och fredag. Och då kommer vet och ger, det känns skönt. Vågar och vill inte låta någon annan göra det.  Men efter uppvaknandet efter ytterligare en liten törnrosasömn så blev det lunch ute. Han flörtar friskt med flickorna nu, och de tre flickor som bor på andra sidan vägen ligger som villiga mattor längs sin sida av staketet..... ! Uppenbarligen så anses Dino som oerhört manligt fortfarande! 

WHAT!!!!???

Det är tävlingar i helgen, tre dagar, stora! Inget kommer att vara som vanligt och när vi kom runt hörnet så sa Dino WHAT.... och fnorkade lite. Jag blev lite överrumplad sa han, men sedan så smög han sig fram. Duktig pojke! Då får man karameller, och om man är modig och lägger emot näsan får man mer karameller.... och Matte skramlade på dom oxå... mer karameller.... inga problem Matte, dessa är helt okej!

Fick en liten stund i padocken och japp, Dino mår klart mycket bättre