Lördag 27 feb:

Tömkörning på volten! Idag provade vi att koppla tömmarna så att vi kan byta varv direkt, utan att hålla på och koppla om töm. Och det gick minsann så bra så! Först så värmde vi upp och gjorde några varvbyten i trav, sedan galopperade vi lite och så hade vi lite floppywork. Men rätt som det var blev det drag på gården, det kom en hästtransport, som skulle lasta ut häst, det ramlade in 5-6 hästar som varit på uteritt, en massa folk och skottkärror och lite annat blandat bandat. Dino blev pigg och gjorde sig stor och stark. Och vilken power han fick i steget, när han fått bort den värsta spänningen och hade kvar energin!! Matte ropade "KAN NÅGON FILMA"!!! Hoppas jag får en liten fin snutt!!

Det blev en liten suddig filmsnutt. Fick tyvärr inte med när han såg som finast ut! Men jag tycker i alla fall att han rör sig fräscht!