Söndag 28 jun

Trots trött rygg så genomför vi lite arbete för hand, Matte filmar för att få det dokumenterat hur illa det ser ut nu i början. Och då är vi extremt mycket bättre än första gången. Men vi knogar vidare i väntan på att kiropraktorn ska komma och knuffa allt på rätt plats igen. 

När vi jobbade idag så blev han rädd när den stora järnddörren rörde sig i vinden, den gnisslar.... och for iväg. Men jag tycker faktiskt att han blivit betydligt bättre på att behärska sig när han blir rädd ju. Hade detta varit för några månader sedan hade han inte stannat kvar så som han gjorde idag. Och samma är det med duvorna och fåglarna som är i ridhuset, han inser ganska snabbt att det är fåglar och inget att bryta ihop för. Man får reagera men inte bryta ihop och panikfly tycker Matte.

Dagens höjdpunkt var när vi längs väggen, övar på att gå lite långsammare och Matte plötsligt "kastar" in övningen att stå i en korrekt halt! Detta var de allra första gångerna vi gjorde detta och jag tror vi övade på de 4 ggr och det gick snabbare för varje gång! Duktig Dino.  

Det är ju lite som att titta på när målarfärg torkar men detta är efter några gångers träning starten. Det går trögt i början men Dino-pojken har många åsikter, lite teflonpanna, lite tonårstrots om olika saker men han försöker och på slutet så blir det bättre. Hihihihi.....