Torsdag 28 nov:

Matte har lunchen och vi passar på att dra ner till ridhuset. Det blev en väldigt uppspelt liten slyngel när vi väl kom ner, en galopperade i stora ridhuset och två longerade i lilla. Och vi fick öva på att vänta i mitten.....!! Det var jobbigt att vänta.... ett tag hoppade Slynglen runt om kring som en liten studsboll. Lätt att hålla och han verkade i alla fall hålla koll så han inte trampade på sin Matte som väste ilsket :D Nåja, han lugnade ner sig och Matte har ju sedan länge insett att de närmaste åren kommer att bestå av lite olika uppstudsiga dagar.

Väl i ridhuset, själva så släppte jag ut honom på volten och idag då jäklar var det drag under småhovarna!! Tjohoooo!! Och i båda varven, bock och hopp och jag måste säga att den där dyra visningsgrimman är ju lysande bra vid sådana här tillfällen!!

I eftermiddags så hade pallövning igen :) Duktig pojk!